Utovarivač

Grad Mostar kupio radni stroj za 350 tisuća maraka

Radni stroj koristit će se za potrebe civilne zaštite
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 12. 2019. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar kupio je još jedan radni stroj - utovarivač.

Kako stoji u odluci objavljenoj u ponedjeljak, utovarivač je nabavljen za 349 tisuća 830 maraka od firme Lager d.o.o. Posušje.

Radni stroj koristit će se za potrebe civilne zaštite, a rok isporuke je 30 dana.

Podsjećamo, Grad je počekom ove godine od iste posuške firme kupio utovarivač za u pola manji iznos. 

Reagiranje iz tvrtke Lager doo Posušje

Naknadno, po objavi teksta, reagirali su iz tvrtke Lager doo Posušje. U mailu ističu kako reagiraju na ''objavu u kojoj stoji da je grad početkom godine kupio utovarivač od iste firme (Lager) za upola manji iznos što čitateljima sugerira na prevaru i slika stroja koji je jako star sugerira da je kupljen rabljeni stroj za te novce''.

Iz ove tvrtke napominju ''da je utovarivač koji vi navodite nov i još nije isporučen što se tiče slike mogli ste nas kontaktirati da Vam pošaljemo sliku novog stroja (i u prvom članku koji se spominje je slika drugog stroja i drugog brenda, prilikom takvih objava se izbriše ili zamagli brend)'', navodi se u mailu, ali fotografiju nisu poslali.

Nadalje navode kako Grad Mostar ''početkom godine nije kupio utovarivač od nas za upola manje novca nego je kupio kombinirani stroj i mini rovokopač što nije nikako ista klasa stroja i ne može se na ovaj način čitateljima sugerirati da su u pitanju neke zakulisne igre, iako i kod utovarivača imamo više klasa i težina strojeva kao i kod vozila pa ne možete miješati vozilo niske klase npr. Renault Clio i Mercedes E klase što je po vašem članku isto''.

Dodaju kako je za sve prodate strojeve bio javni natječaj ''na koji smo se transparentno javili i pobijedili konkurenciju po zahtjevima tendera''.

Kopirati
Drag cursor here to close