Ugrožavanje sigurnosti

Grad Mostar apelira: Ne kradite poklopce sa stupova javne rasvjete

Aluminijski poklopci sa stupova javne rasvjete skinuti su i u parku Zrinjevac, te u blizini Osnovne škole Ilije Jakovljevića.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 02. 2024. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na tri lokacije u Mostaru otuđeni su aluminijski poklopci sa stupova javne rasvjete. Prvi slučaj dogodio se na Rudniku, gdje su neodgovorni pojedinci uzeli devet poklopaca za stupove, a brzom intervencijom djelatnika komunalnih službi isti su ponovno postavljeni.

Aluminijski poklopci sa stupova javne rasvjete skinuti su i u parku Zrinjevac, te u blizini Osnovne škole Ilije Jakovljevića.

Skidanjem poklopaca pričinjena je manja materijalna šteta Gradu Mostaru, ali je dovedena u pitanje sigurnost žitelja, a posebno onih najmlađih. Naime, uklanjanjem poklopaca električne instalacije javne rasvjete otvorene su i prijeti opasnost od električnog udara.

Grad Mostar upućuje apel neodgovornim pojedincima da prestanu s praksom skidanja poklopaca sa stupova javne rasvjete i na taj način ugrožavaju sigurnost žitelja Mostara. Također se pozivaju roditelji da pripaze na djecu kada vide kako su otuđeni poklopci, te da isto prijave dežurnim službama.

Kopirati
Drag cursor here to close