Lokalna cesta

Grad gradi: Stiže još asfalta za vjetroelektranu Podveležje

Ugovorom sa J.P. Elektroprivreda BiH osigurana sredstava su za asfaltiranje na rekonstruiranoj dionici lokalne ceste.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 08. 2020. u 20:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još asfalta trebalo bi biti ugrađeno u naselju Podveležje, za što je Grad Mostar 25. kolovoza mijenjao, a u četvrtak objavio izmjenu plana javnih nabava.

Riječ je o izgradnji preostalog habajućeg sloja asfalta na lokalnom putu L-13 u Podveležju, čija je vrijednost skoro 100 tisuća maraka.

''Dopuna plana nabava Grada Mostara za 2020. godinu čini se u cilju pokretanja postupka nabave u skladu sa Zakonom o javnim nabavama i ugovora o realizaciji Programa o međusobnoj suradnji radi realizacije projekta vjetroelektrane Podveležje 1, zaključenog sa J.P. Elektroprivreda BiH'', navodi se u odluci.

Upravo su tim ugovorom sa J.P. Elektroprivreda BiH osigurana sredstava za asfaltiranje na rekonstruiranoj dionici lokalne ceste.

''Obzirom da nabava nije bila planirana u planu javnih nabava Grada Mostara, zato što nisu bila osigurana ni sredstva, prvi korak u pokretanju postupka javne nabave je dopuna istog predmetnom nabavom'', stoji u odluci koju je potpisala glavna savjetnica gradonačelnika, Radmila Komadina.

Kopirati
Drag cursor here to close