Mostar

Francuskoj veleposlanici predstavljeni potencijali Zračne luke Mostar

Naglašeno je kako su charter linije da sada bile kratkoročni cilj, ali da se sada teži ostvarenju dugoročnih ciljeva, a to su uvođenje redovnih linija.
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 03. 2022. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Francuskoj veleposlanici predstavljeni potencijali Zračne luke Mostar

Direktor Zračne luke Ivan Ljubić i glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina  primili su danas u Gradskoj vijećnici veleposlanica Republike Francuske u Bosni i Hercegovini Christine Toudic, priopćeno je iz Grada Mostara.

Tom prigodom direktor Ljubić predstavio je rad Zračne luke Mostar i njezine potencijale. Naglasio je kako su charter linije da sada bile kratkoročni cilj, ali da se sada teži ostvarenju dugoročnih ciljeva, a to su uvođenje redovnih linija.

Dodao je kako iz sezonske žele postati cjelogodišnja Zračna luka te na taj način postati alternative aerodromu u Sarajevu i Tuzli.

Veleposlanica Toudic naglasila je činjenicu kako mostarska zračna luka može imati veliku ulogu u razvoju lokalnog turizma. Jer može se  razviti jedan pozitivni model da upravo postojanje aerodroma omogućava dolazak turista. To jača samu zračnu luku, a što sveukupno, uz raznoliku turističku ponudu koju ima Mostar, doprinosi njegovu gospodarskom razvoju.

Kopirati
Drag cursor here to close