Vlada rasporedila

Evo tko će odlučiti kakva ćemo krila kupiti

Istodobno, Vlada Federacije BiH je u Drugostupanjsku stambenu komisiju za dodjelu zamjenskih stanova
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 10. 2021. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Federacije BiH odabrala je članove Radne grupe za izradu Elaborata o nabavci letjelica za zaštitu i spašavanje, neophodnim uvjetima za logističku podršku, organizaciju, financiranje i druga pitanja od značaja za uspostavljanje, funkcioniranje i upotrebu zračnih snaga za gašenje požara i druge zadatke zaštite i spašavanja.

U to tijelo su imenovani Ramo Dautbašić (predsjednik), Almir Halebić, Slaven Hrkač, Samra Pehilj, Marin Raspudić, Damir Morić, Amadeo Mandić, Borislav Balaban, Elvir Džuho, Muharem Šabić, Mujo Mušić, Sanita Alagić i Maida Mekić-Skrobanović (članovi).

Istodobno, Vlada Federacije BiH je u Drugostupanjsku stambenu komisiju za dodjelu zamjenskih stanova, obnovu ranije zaključenih ugovora o korištenju stanova i dodjelu stanova na korištenje iz stambenog fonda prijašnjeg Federalnog ministarstva odbrane i Vojske Federacije Bosne i Hercegovine, imenovala Zdravka Buljetu (predsjednik), Azru Koso i Muhameda Bajrića (članovi), na period od jedne godine.

U Vijeće infrastrukture prostornih podataka Federacije BiH imenovala je, na razdoblje od pet godina, Željka Obradovića (predsjednik), Josipa Nikolića, Aldena Kajtaza, Mehmeda Ceru, Bešću Alibegovića, Asima Pandžića, Ajšu Softić, Mirsada Hajdarevića, Marinka Bošnjaka, Renata Škrobu i Belmiru Hadžiabdić (članovi).

Vlada je Nadzornom odboru BH Gasa d.o.o. Sarajevo dala prethodne suglasnosti za razrješenje Rijada Mutapčića s pozicije vršitelja dužnosti izvršnog direktora za proizvodnju i transport plina, zbog isteka razdoblja na koji je imenovan, te za imenovanje Jasmina Skenderagića za vršitelja ove dužnosti do okončanja konkursne procedure, a najduže do dvanaest mjeseci.

Kopirati
Drag cursor here to close