Delegacija EU

Europa će pomoći izgradnju sportske dvorane u Mostaru?

U priopćenju se navodi kako su ''u Mostaru završeni kolektori i postavljen pročistač otpadnih voda, a gradske vlasti predstavile su i projekt zbrinjavanja mulja''.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 03. 2022. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef Sektora za kooperaciju pri Delegaciji EU u BiH Stefan Eller obećao je financijsku potporu za izgradnju dvorane koja će biti multifunkcionalna, odnosno osim za sportske, bit će i korištena i za druge različite aktivnosti, priopćio je Grad Mostar nakon susreta ovog dužnosnika s mostarskim gradonačelnikom Marijom Kordićem.

Kako je priopćio Grad, Kordić je Ellera upoznao s projektima koji su realizirani u Gradu Mostaru u prethodnom razdoblju, ali i onima na čijoj se implementaciji intenzivno radi.

''Jedan od projekata od kojega će imati koristi svi građani Mostara je projekt izgradnje sportsko kulturnog centra. Gradonačelnik Kordić je objasnio kako se trenutačno radi na reviziji navedenog projekta nakon koje će biti donesene smjernice za njegovu realizaciju'', objavio je Grad.

U priopćenju se navodi kako su ''u Mostaru završeni kolektori i postavljen pročistač otpadnih voda, a gradske vlasti predstavile su i projekt zbrinjavanja mulja''.

''Projekt zahtijeva određena financijska sredstva, a šef Sektora za kooperaciju pri Delegaciji EU u BiH iskazao je potporu i tom projektu, naglasivši njegov značajan ne samo za Mostar, nego i okolne gradove'', naveo je Grad.

  / Izaslanstvo Delegacije EU s domaćinima na mjestu gdje desetljećima niče dvorana

''Nakon sastanka u Gradskoj vijećnici upriličena je zajednički obilazak gradilišta sportsku dvoranu i pročistač otpadnih voda kako bi se na mjestu događaja upoznao u kakvom su stanju ti objekti'', objavio je Grad.

Kopirati
Drag cursor here to close