Bola nemamo ih stotinu!

Ronioci pozivaju na eko akciju čišćenja Neretve i starog dijela Mostara

''Ove godine ćemo poseban naglasak staviti na čišćenje nekoliko kritičnih dijelova obala Neretve, gdje se nalaze velike količine otpada, te bi na te dijelove ujedno i postavili table sa natpisima “Molimo ne bacajte otpad”
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 05. 2018. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronilački klub “Neretva” i ove godine, kao i prethodnih organizira tradicionalnu ekološku akciju čišćenja korita i obala rijeka Neretve i Radobolje, Starog mosta, kula i starog dijela grada. Ovom akcijom će biti obuhvaćeno područje od Carinskog mosta do mosta Hasan Brkić.

Suorganizatori akcije su Udruženje građana “Stari grad”, Kajakaški klub “Brodari-Neretva”, Alpinističko-sportsko penjački klub “Neretva”, Vijeće mladih Grada Mostara i Internevnta spasilačka služba, koja će ujedno brinuti i o sigurnosti svih sudionika.

Eko akcija će se održati u nedjelju, 3. lipnja 2018. godine sa početkom u 10.00 sati.

''Ove godine ćemo poseban naglasak staviti na čišćenje nekoliko kritičnih dijelova obala Neretve, gdje se nalaze velike količine otpada, te bi na te dijelove ujedno i postavili table sa natpisima “Molimo ne bacajte otpad”, reklu si organizatori i dodali kako osim članova Kluba očekuju i veliki odaziv prijateljskih ronilačkih klubova iz cijele regije, kao i spasilačkih službi, odreda izviđača, udruženja građana i volontera.

Po završetku eko akcije planiran je ručak i druženje za sve sudionike.

''Mislimo da je ovo jedna vrijedna akcija, koja će dati veliki doprinos na podizanju ekološke svijesti građana kao i samog uređivanja našeg Grada pred nadolazeću turističku sezonu'', dodali su.

Generalni pokrovitelj eko akcije je Turistička zajednica HNK/HNŽ.

Ukoliko ste zainteresirani da sudjelujere u ovoj eko akciji možete se prijaviti na broj telefona 062 79 79 79 ili mail [email protected].


Kopirati
Drag cursor here to close