Naše boljke

Mostar: Vodeni kanali stvorili probleme u Dubrovačkoj ulici

Iako su radovi u Dubrovačkoj ulici već trebali biti završeni, kao i sve u Mostaru - kasni se.
Gospodarstvo / Ulaganja | 15. 05. 2023. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skoro svaka 'jača' kiša u Mostaru stvori neki novi problem ili aktivira stari.

Tako je bilo i ovog ponedjeljka.

Naime, iako su radovi u Dubrovačkoj ulici već trebali biti završeni, kao i sve u Mostaru - kasni se. Tako je kiša koja pada cijeli dan stvorila probleme vozačima, obzirom da su se zbog nedovršenih radova u ovoj ulici formirali 'vodeni kanali'.

Foto: Bljesak.info / Vodeni kanali stvorili probleme u Dubrovačkoj ulici

Točkovima limenih ljubimaca preko 'vodenih rupa' jedino je rješenje danas, nimalo ugodno, a koje je ujedno usporilo promet u ovom dijelu grada.

Također, 100 metara od ove lokacije - slična situacija, nedovršeni radovi, a kanali samo čekaju da točkovi 'odrade' svoje.

Foto: Čitatelj / Dubrovačka ulica
Foto: Bljesak.info / Vodeni kanali stvorili probleme u Dubrovačkoj ulici

"Gospodo iz Rovovoda, da dobro ste pročitali, nije greška u tipkanju. Imamo samo jedno pitanje za vas dokle mislite ovaj grad i okolna naselja uništavati i kopati ove rovove? Zašto nam uništavate ceste koje mi plaćamo. Godinama vi samo ostavljate nered i doslovno rovove iza vaših radova, a nas ugrožavate i uništavate, infrastrukturu i naša vozila. Gradonačelniče, jeli i ovo još jedna jako lijepa priča. Je li Djelatnicima Rovovodova lakše mesti ove potencijalne projektile od kamenja ili jednostavno sanirati cestu koja je prije njihovih destruktivnih radnji bila kao nova. Je li treba netko da strada od kamena ispod gume na ovoj prometnoj dionici? Možete li molim vas odgovoriti mještanima Cima, Splitske ulice, Pjesaka, Hodbine zašto nam grad i cestu uništavate a ne popravljate?", stoji u komentaru revoltiranog građanina Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close