Obećanja

Dodik najavio rekonstrukciju dvije magistralne ceste

Dodik je rekao kako je pandemija preusmjerila ogroman novac u zdravstveni sektor, ali je Republika Srpska i dalje stabilna financijski i politički.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 04. 2021. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas u Gradišci rekonstrukciju magistralnih cesta Klašnice-Gradiška i Vrbaška-Kozarska Dubica.

Dodik je rekao kako je u Gradišci vidljiv sveukupni razvoj čemu je značajno doprijenila i pomoć RS-a te naveo kako će se nakon izgradnje novog mosta na Savi za ovaj grad otvoriti i nove razvojne mogućnosti.

Kao vrlo bitno za sigurnost stanovništva i materijalnih dobara, Dodik je istaknuo rekonstrukciju Savskog nasipa, a ukazao je i na značaj ulaganja u energetsku učinkovitost Bolnice te dodao kako bi u taj projekt trebala ući i zgrada Gimnazije, prenosi Srna.

Dodik je rekao kako je pandemija preusmjerila ogroman novac u zdravstveni sektor, ali je Republika Srpska i dalje stabilna financijski i politički, kao i grad Gradiška.

On je u obraćanju novinarima nakon sastanka sa rukovodstvom grada Gradiške najavio kako će u sljedeća tri mjeseca posjetiti sve lokalne zajednice u Republici Srpskoj.

Sastanku su prisustvovali i ministar financija Republike Srpske Zora Vidović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, ministar prometa i veza Nedeljko Ćorić i ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić te direktori "Autoputeva Republike Srpske" Dušan Topić i "Puteva Republike Srpske" Davor Kostrešević.

Kopirati
Drag cursor here to close