Asocijacija poduzetnika Hercegovine

Čelnici Grada poručili: ''Osjeti se bolje ozračje i pozitivna poslovna klima''

Naglasili su kako svakako žele imati redovitu komunikaciju s poduzetnicima te da Grad poduzima aktivnosti koje idu u smjeru kreiranja ambijenta i pravne regulative koja će ići u pravcu privlačenja investitora i pogodnosti za poduzetnik.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 12. 2021. u 12:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić održali su u utorak sastanak s predstavnicima Asocijacije poduzetnika Hercegovine (APH), koji su gradskim čelnicima naglasili kako se u Mostaru i regiji osjeti bolje ozračje i pozitivna poslovna klima.

Istaknuli su kako bi bilo dobro da kao udruženje poduzetnika imaju redovite tromjesečne sastanke i kontakte s predstavnicima Grada, a također, u cilju bolje suradnje i koordinacije, iznijeli su prijedlog da Grad Mostar nominira svog predstavnika u Upravni odbor Asocijacije udruženja poduzetnika Hercegovine.

Kordić i Marić naglasili su kako svakako žele imati redovitu komunikaciju s poduzetnicima te da Grad poduzima aktivnosti koje idu u smjeru kreiranja ambijenta i pravne regulative koja će ići u pravcu privlačenja investitora i pogodnosti za poduzetnike, priopćeno je iz Grada Mostara.

U tom kontekstu, bilo je riječi i o otvaranju novih poslovnih zona, kao i o naporima koji se čine u zadnje vrijeme kako bi se Zračna luka Mostar konačno stavila u punu funkciju, a što je od strateškog interesa za Grad Mostar.

Također su istaknuli kako će Biznis servis centar Grada Mostara uvijek biti na raspolaganju poduzetnicima za sve potrebne informacije koje će im biti od koristi, te da će se primijeniti dobre prakse kada su u pitanju suradnja i izlazak u susret gospodarstvenicima.

Uz ostalo, na sastanku je bilo riječi i o održavanju gospodarske konferencije u okviru Međunarodnog sajma gospodarstva u travnju iduće godine, na kojoj bi zajednički Grad Mostar i Asocijacija poduzetnika Hercegovine predstavili konkretne projekte i sve realne mogućnosti za investiranje u Mostar i Hercegovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close