Radna akcija

Bit će i graha: Stanovništvo pozvano na akciju čišćenja Bijelog Brijega

Poziv na radnu akciju čišćenja i uređenja okoliša na Bijelom Brijegu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 06. 2018. u 12:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, u suradnji s MZ Bijeli Brijeg II, udrugom Naš Kvart, Uredom premijera HNŽ, Gradskom upravom Grada Mostara i Oružanim snagama BiH, Fond za zaštitu okoliša HNŽ organizira veliku akciju čišćenja i uređenja zelenih površina na Bijelom brijegu kako bi se očistile okućnice oko zgrada i domova, parkovi, šuma, Trim staza, zelene površine oko Sveučilišne kliničke bolnice i deponija iznad stadiona HŠK Zrinjski.

Fond će angažirati potrebnu mehanizaciju (rovokopače, kombinirke, bagere i kamione za odvoz) i sitni inventar (vreće, rukavice, škare, grablje, lopate,…).

Također Fond i Oružane snage BiH će za sve sudionike akcije osigurati i pripremiti vojnički grah, sendviče, vodu i sokove.

''Pozivaju se svi građani Mostara na sudjelovanje u akciji kako bi potvrdili činjenicu da je čist okoliš pravo i obaveza svih nas. Svi zainteresirani mogu u prostorijama MZ Bijeli Brijeg II preuzeti vreće, rukavice, škare, grablje, lopate,…Tijekom trajanja akcije kamioni će obilaziti po kvartu i odvoziti prikupljeno smeće. Ostale informacije možete dobiti na broj 063-318-578. Uvjereni smo da ćemo zajedno uspjeti učiniti okoliš ugodnijim i ljepšim za nas i za buduće generacije. Pridružite nam se'', navodi se u priopćenju Fonda za zaštitu okoliša.

U priopćenju je navedeno kako će se akcija čišćenja u slučaju nevremena prolongirati za neki drugi dan.

Subota, 9.lipanj 2018. godine

10:00 - početak radne akcije 

14:00 - ručak (vojnički grah) na parkingu iznad stadiona

Kopirati
Drag cursor here to close