Donacija

Bh. vojnici će u opremljenijim prostorijama učiti engleski jezik

Oprema predstavlja podršku u vidu materijalno-tehničkih sredstava i opremi za četiri jezična laboratorija Oružanih snaga Bosne i Hercegovine
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 11. 2018. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Doniranje opreme Oružanim snagama

Zamjenik ministra obrane Sead Jusić i veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u BiH Matthew Field sa suradnicima sudjelovali su ceremoniji povodom prijema donirane opreme u Centru za učenje engleskog jezika koja je održana u utorak u Sarajevu, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH.

Oprema predstavlja podršku u vidu materijalno-tehničkih sredstava i opremi za četiri jezična laboratorija Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, kojom će se, navode, unaprijediti kapaciteti Centra za učenje engleskog jezika i daje se na trajno korištenja Ministarstvu obrane Bosne i Hercegovine.

Zamjenik ministra Jusić zahvalio je veleposlaniku Fieldu na donaciji i ukupnoj podršci i uspješnoj bilateralnoj obrambenoj suradnji Ujedinjenog Kraljevstva sa Bosnom i Hercegovinom i Ministarstvom obrane BiH. Također, izraženo je očekivanje za nastavkom ove suradnje, kako bi Bosna i Hercegovine što prije ispunila zahtjeve u NATO integracijskom procesu, priopćeno je iz Ministarstva.

Kopirati
Drag cursor here to close