Erdogan

Beograd i Sarajevo će biti povezani modernom autocestom  

Beograd i Sarajevo će biti povezani modernim autocestom, u čemu će pomoći i Turska.
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 10. 2017. u 17:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan kazao je danas u Beogradu kako Turska želi da sa Srbijom i cijelim Balkanom napravi korake kako bi se riješili svi problemi te da "neće gledati što će tko reći i komentarirati".

Kako je naveo, Beograd i Sarajevo će biti povezani modernim autocestom, u čemu će  pomoći i Turska, a on osobno bi volio, kako je rekao, da taj put mogu da koriste i stanovnici Novog Pazara.

Govoreći o putu Beograd - Sarajevo, Erdogan je najavio da će u vezi s tim srbijanski predsjednik uskoro priopćiti jednu vrlo dobru vijest.

U vezi s Novim Pazarom ne postoji nikakav problem, kazao je predsjednik Turske i poručio da će i sutra, prilikom posjete toj regiji, iskoristiti priliku da Novopazarcima poruči da su oni most prijateljstva između dvije zemlje, da to treba poticati i cijeniti.

Na zajedničkoj press konferenciji s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Erdogan je na pitanje novinara što će poručiti stanovnicima Novog Pazara, odgovorio da će im reći upravo to koliko je važna njihova uloga u ostvarivanju i čuvanju mira.

Kopirati
Drag cursor here to close