Naselje Stupi

Asfaltirano igralište u Potocima

Radnici JP Komunalno d.o.o Mostar, a u prethodnoj koordinaciji sa Mjesnom zajednicom Bijelo Polje, na bazi zahtjeva i projekta građana i aktivista, izvršili su asfaltiranje.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 01. 2024. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je prethodnih godina grupa aktivista i građana naselja Stupi u Potocima pokraj Mostara radila na pretvaranju oronulog i zapuštenog prostora u funkcionalno igralište za djecu i mlade, u srijedu 10. siječnja je izvršeno asfaltiranje.

Naime, radnici JP Komunalno d.o.o Mostar, a u prethodnoj koordinaciji sa Mjesnom zajednicom Bijelo Polje, na bazi zahtjeva i projekta građana i aktivista, izvršili su asfaltiranje.

''Sama ideja o revitalizaciji igrališta potakla je od predstavnika Omladinski savez Bijelo Polje prije nekoliko godina, a kroz apliciranje na razne projekte i pozive te uz podršku Grada, Fondacije Mozaik i još nekih udruženja, prostor su očistili, ocrtali, postavili koš i tablu, nabavili nove golove, klupu i ljuljačku, postavili panelnu zaštitnu ogradu, a sada je igralište asfaltirano’’, naveli su na svojim stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close