Bogatiji smo za tržni centar Plaza

VIDEO | Najveći mostarski trg bit će - na Bišću!

Trgovine kao što su Sinsay, Koton, New Yorker, DM, Intersport, Sport Vision, Planika, Azel, Beko, Cineplex sa četiri kino dvorane te uz već postojeće trgovine Jumbo i McDonald's obećavaju odličan shopping.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 05. 2020. u 16:15 Bljesak.info
Plaza

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom predstojećeg ljeta, Mostar i Hercegovina će dobiti novi shopping centar "Plaza", koji će biti jedinstven po mnogo čemu, prije svega po konceptu retail parka koji podrazumijeva da svaka trgovina ima zaseban ulaz sa najvećim trgom u Mostaru i korisnom površinom za najam od 14.000 m2, mjestom budućih kulturnih i zabavnih događanja u gradu na Neretvi.

Riječ je o investicijie kompanije EDGE d.o.o. Sarajevo.

Trgovine kao što su Sinsay, Koton, New Yorker, DM, Intersport, Sport Vision, Planika, Azel,Beko, Cineplex sa četiri kino dvorane te uz već postojeće trgovine Jumbo i McDonald's obećavaju odličan shopping.

Uz spomenuti sadržaj planiran je i zabavni park za djecu i odrasle, fitness centar kao i moderan restoran sa prelijepom baštom. Za sve posjetitelje centra na raspolaganju je i natkriveni parking sa 250 parking mjesta.

Plaza se nalazi na lokaciji Bišće polje na magistralnom putu M17. Radovi na projektu su počeli u rujnu 2019. godine i unatoč trenutnoj situaciji pandemije u BiH, završetak radova je predviđen u srpnju ove godine.

Gradnjom ovog centra, osigurava se i otvaranje novih radnih mjesta, što je u današnjim uvjertima od izuzetnog značaja, prenosi Akta.ba.

S obzirom na trenutne preporučene mjere zaštite u vezi sa virusom COVID 19, ovakav otvoreni koncept centra sigurno će predstavljati olakšavajuću okolnost za boravak i posjetu svih budućih kupaca i posjetitelja.

Po svemu sudeći, Mostar i cijela Hercegovina ovime će dobiti jedinstven centar za zabavu i shopping.

Kopirati
Drag cursor here to close