Kordić najavio izgradnju

Moguće je...ove godine

"Upravo ovih dana imamo intenzivne sastanke s projektantima, s ljudima iz Gradske uprave kako bi proces što brže pokrenuli i da možda već ove godine krenemo s izgradnjom olimpijskog bazena."
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 07. 2022. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Želim ovim putem Lani još jednom čestitati njene uspjehe. Vlada FBiH je odvojila osam milijuna maraka za izgradnju olimpijskog bazena u Mostaru. Mi smo još u prošli proračun stavili 125 tisuća maraka za izradu projektne dokumentacije", istaknuo je gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

"Upravo ovih dana imamo intenzivne sastanke s projektantima, s ljudima iz Gradske uprave kako bi proces što brže pokrenuli i da možda već ove godine krenemo s izgradnjom olimpijskog bazena."

Kaže da osam milijuna maraka neće biti dovoljno za izgradnju kompletnog bazena.

"Procjena je negdje oko 12 milijuna maraka da bi mogao koštati cijeli projekat."

O deponiji Uborak navodi da samo tužba Udruženja "Jer nas se tiče" sprječava radove.

"Priča koja se sad pojavljuje oko nove lokacije, oko reciklažnih dvorišta, to u principu nema apsolutno nikakve veze s Uborkom. Mi smo sredstva našli i mogli smo prije šest mjeseci početi radove da nije bilo te tužbe. Apeliram na Udruženje da dođu u Gradsku upravu, da stanemo na istu stranu i da napravimo rezultat na Uborku jer konačno nakon svih ovih godina imamo rješenje za Uborak. Bukvalno je samo do njih."

Kordić ističe da je oformljena Komisija koja će dati svoj prijedlog kada je riječ o nazivu ulica u Mostaru.

"Naravno odluka će biti na Gradskom vijeću. Mislim da ćemo taj problem uspješno riješiti."

"Već neko vrijeme komuniciramo priču oko Partizanskog spomen groblja i u proračunu Grada Mostara se nalaze izvjesna sredstva za taj lokalitet. Uputili smo i zahtjev za pomoć viših razina vlasti", zaključio je gradonačelnik Mostara, prenosi federalna.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close