Reagiranje

Zračna luka Mostar: Vjetar je spriječio let za Zagreb

Zračna luka Mostar dodala je kako se ''predstavnik kompanije Croatia Airlines pobrinuo da putnici koji su čekali u Mostaru let za Zagreb budu prebačeni autobusom do Sarajeva.
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 01. 2020. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želimo ukazati na pogrešne informacije koje su objavljene jutros na portalu bljesak.info'', navela je Zračna luka Mostar povodom teksta da putnici nisu mogli u ponedjeljak ujutro poletjeti za Zagreb jer zrakoplov nije sletio u Mostar.

''Navedeni let iz Zagreba za Mostar je tekao po planu i ustaljenoj proceduri. Putnici su prošli kontrolu putovnica i čekali da zrakoplov kompanije Croatia Airlines sleti u mostarsku zračnu luku. Zrakoplov je došao iznad Mostara te zbog vremenskih neprilika (snažan vjetar) nije sletio. Zrakoplov nije sletio i to odlukom zrakoplovne kompanije u ovom slučaju Croatia Airlinesa koja je odlučila da zrakoplov vrati za Zagreb'', navodi se u reagiranju.

Zračna luka Mostar dodala je kako se ''predstavnik kompanije Croatia Airlines pobrinuo da putnici koji su čekali u Mostaru let za Zagreb budu prebačeni autobusom do Sarajeva odakle nastavljaju put za Zagreb''.

''Da 'naglasimo' o sigurnosti slijetanja i polijetanja odlučuje zrakoplovna kompanija a ne zračna luka! Samo za informaciju prije pola sata zrakoplov kompanije Flybosnia je bez problema uzletio! Sve operativne službe u zračnoj luci Mostar su bile dostupne u svakom trenutku i ovim putem želimo demantirati krive navode iz današnjeg teksta na bljesak.info. Ovim putem se ispričavamo putnicima zbog neugodnosti'', navodi se u priopćenju.

Iako se mediji prozivaju kako su objavili ''netočne i neprovjerene informacije'', ovim putem naglašavamo kako smo, unatoč više poziva, ostali uskraćeni za informacije iz mostarske Zračne luke jer se na telefone nitko nije javljao dok u Croatia Airlinesu nisu imali detalja o ovom letu.

Kopirati
Drag cursor here to close