Saniranje posljedica

Zbog korone: Kompanija donirala Vladi FBiH skoro 100 tisuća maraka

Ova donacija će biti usmjerena na lakše prebrođivanje kriznog razdoblja nastalog uvođenjem mjera borbe protiv pandemije
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 05. 2020. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Ureda premijera FBiH priopćeno je da je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine u četvrtak dobila vrijednu donaciju u iznosu od 90.188,60 KM (50.000 američkih dolara) od kompanije Philip Morris BH d.o.o. Sarajevo, namijenjenu saniranju posljedica pandemije COVID-19 virusa.

Ova donacija će biti usmjerena na lakše prebrođivanje kriznog razdoblja nastalog uvođenjem mjera borbe protiv pandemije, a koje su uticale na svakodnevni život građana, ali i na poslovanje skoro svih poslovnih subjekata.

Donacije su značajan doprinos borbi protiv pandemije, s ciljem da što manje stanovništva osjeti njene posljedice, te njihovog što bržeg saniranja.

Vlada FBiH koristi ovu priliku da izrazi svoju zahvalnost suradnji s gospodarskim sektorom, te donacijama koje dolaze iz privatnog sektora, ali i pojedinaca.

Zahvaljujući sredstvima prikupljenim dosadašnjim donacijama, Federalna vlada uspijeva ispuniti svoju funkciju i glavnu zadaću, a to je da se život tokom pandemije odvija što normalnije, priopćeno je iz Ureda premijera FBiH, javlja se iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close