Tri dana posebnih cijena

Zakoračimo u jesen s Modrom Stijenom i cijenama sniženim do 70%

U četvrtak 23.9.počinje trodnevni program pod nazivom „Jesen s Modrom Stijenom“ gdje će biti predstavljeni najsuvremeniji trendovi u uređenju vanjskih i unutarnjih prostora.
Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 09. 2021. u 12:34 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urediti dom prema svjetskim trendovima, nikada nije bilo lakše. Posjetite Modru Stijenu u razdoblju od 23. do 26. rujna i iskoristite tri dana posebnih cijena, upoznajte novitete u svijetu keramike i grijanja ili se inspirirajte posljednjim trendovima u svijetu uređenja domova.

U 25 godina postojanja, kvaliteta, znanje, te iskustvo Modre Stijene postali su i više nego prepoznatljivi u svijetu građevinarstva, te uređenja interijera i eksterijera u cijeloj regiji, ali i šire.

Osim po tradiciji rezanja i oblikovanja kamena, bilo domaćeg mramora Rujan, bilo granita i mramora iz cijelog svijeta, Modra Stijena je prepoznatljiva po velikom izboru keramičkih pločica renomiranih svjetskih brandova. Osobitu pozornost privlače veliki formati keramike, koji omogućuju posve jedinstveno uređenje prostora, te otvaraju potpuno nove mogućnosti u svijetu dizajna.

PR  / Zakoračimo u jesen s Modrom Stijenom i cijenama sniženim do 70%

Pored keramike, Modra Stijena kontinuirano svojim kupcima nudi kompletan program kvalitetnih i modernih kamina i peći, kako na drva tako i pelet, dimovodnog programa, pribora, vermikulit i šamot ploča, SILCA termoizolacijskih ploča, usisavača za pepeo kao i svih ostalih elemenata vezanih za sustav grijanja na drvo i pelet.

U četvrtak 23.9.počinje trodnevni program pod nazivom „Jesen s Modrom Stijenom“ gdje će biti predstavljeni najsuvremeniji trendovi u uređenju vanjskih i unutarnjih prostora. Posebna pozornost je posvećena velikim formatima keramike, te njihovoj aplikaciji u prostorima. Kada su u pitanju kamini i peći, naglasak je na modelima sa visokim stupnjom iskoristivosti goriva (drvo ili pelet), te niskom emisijom štetnih tvari.

PR  / Zakoračimo u jesen s Modrom Stijenom i cijenama sniženim do 70%

Osim predstavljanja noviteta, svi posjetitelji će imati mogućnost kupnje odabranog asortimana keramike, peći i kamina po 70% nižim cijenama. Količine su ograničene.

Vidimo se na već poznatim adresama u Širokom Brijegu,Livnu i Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close