Pripreme za putovanja

Wizz Air proširuje ponudu putnog osiguranja pokrićem za COVID-19

Wizz Airovi putnici mogu kupiti putno osiguranje koje sada pokriva otkazivanja i troškove liječenja vezana uz Covid-19 pri putovanju u inostranstvo.
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 01. 2021. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wizz Air, najzelenija europska aviokompanija s najvećom stopom rasta, najavila je da će u okviru putnog putovanja svojim putnicima ponuditi pokriće za Covid-19, dostupno na sajtu Wizzair.com, a kroz partnerstvo s osiguravajućim društvom Chubb.

Wizz Airovi putnici mogu kupiti putno osiguranje koje sada pokriva otkazivanja i troškove liječenja vezana uz Covid-19 pri putovanju u inostranstvo. Naprimjer, ako se inficirate virusom Covid-19 na putovanju u inostranstvo i napravite dodatne troškove zbog produženog boravka ili medicinskih troškova liječenja tijekom bolesti, Wizz Air putno osiguranje će to pokriti (uz važeći maksimalni iznos). Ili ste možda morali da otkažete putovanje jer ste se zarazili Covidom-19 prije polaska? Wizz Air putno osiguranje je tu da vas zaštiti.

Wizz Airovo putno osiguranje također pokriva izgubljeni, ukradeni ili oštećeni prtljag, kao i propušten polazak, uz važenje pravila, uvjeta i izuzetaka.

Pored putnog osiguranja, Wizz Air nudi pojedinačno pokriće za otkazivanje u određenim zemljama. I pokriće za otkazivanje i putno osiguranje se mogu kupiti ili tijekom procesa kupovine avionskih karata na Wizz Airovom sajtu ili putem aplikacije – i važe i za karte u jednom smjeru i za povratne karte. Sva pravila i uvjeti se mogu naći ovdje.

“Mi u WIZZ-u smo posvećeni optimizaciji iskustva putovanja, bilo da je u pitanju proces kupovine karata, usluga tijekom leta ili dodatna ponuda koja putovanje čini udobnijim i jednostavnijim. Zahvaljujući našem proširenom paketu putnog osiguranja, putnici mogu biti sigurni da su pripremljeni i pokriveni u slučaju da Covid-19 poremeti njihovo putovanje”,izjavio je Andras Rado, viši menadžer za korporativne komunikacije.

Kopirati
Drag cursor here to close