Podrška i pomoć

Wizz Air: 100.000 besplatnih sjedišta na svim letovima za ukrajinske izbjeglice

''Naša srca su uz ukrajinski narod tokom ove krize. Posvećeni smo tome da pomognemo što većem broju ukrajinskih izbjeglica da stignu na sigurno mjesto, zbog čega ćemo im ponuditi 100.000 besplatnih sjedišta iz pograničnih zemalja''
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 03. 2022. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wizz Air je danas najavio podršku ukrajinskim izbjeglicama ponudivši 100.000 besplatnih sjedišta u ožujku na svim letovima u kontinentalnoj Europi koji polaze iz pograničnih zemalja Ukrajine (Poljska, Slovačka, Mađarska i Rumunija).

Wizz Air je posvećen pomoći izbjeglicama da stignu do planiranih odredišta, gdje god ona bila. Wizz Air je već dodao veće avione i dodatne letove iz pograničnih zemalja za Europu kako bi odgovorio na potrebe kretanja izbjeglica.

Osim toga, razumijevajući da su se mnoge izbjeglice već počele kretati i da bi mogle ostati na drugim lokacijama, aviokompanija će također ponuditi tzv. kartu za spas od 29,99** eura na svim ostalim letovima (osim UAE, Islanda i Kanarskih Otoka), kao i kartu od 69,99** eura na svim letovima za UAE, Island i Kanare.

Izbjeglice iz Ukrajine koje žele rezervisati let mogu to učiniti na linku https://wizzair.com/#/rescue

Svih 100.000 besplatnih sjedišta i karte za spašavanje bit će na raspolaganju za putovanja tijekom cijelog ožujka. Putnici će u trenutku rezervacije morati dostaviti svoju ukrajinsku putovnicu/broj osobnekarte i pokazati ukrajinsku putovnicu/osobnu kartu prilikom prijave na let.

''Putnike ohrabrujemo da provjere našu web stranicu jer mogu biti dostupne niže cijene. U svakom slučaju, cilj nam je da sve ukrajinske izbjeglice imaju pristup pristupačnim putovanjima, bez obzira na to gdje su locirani u ova krizna vremena'', priopćili su iz ove kompanije.

József Váradi, izvršni direktor Wizz Aira je izjavio:

''Naša srca su uz ukrajinski narod tokom ove krize. Posvećeni smo tome da pomognemo što većem broju ukrajinskih izbjeglica da stignu na sigurno mjesto, zbog čega ćemo im ponuditi 100.000 besplatnih sjedišta iz pograničnih zemalja i posebne karte za spas na svim ostalim letovima. Već smo vidjeli velike humanitarne napore naših ljudi na terenu širom mreže, ali svoj doprinos želimo dati i kao kompanija. Bili bismo sretni da izbjeglicama omogućimo sigurno i ugodno putovanje.''

 

Kopirati
Drag cursor here to close