Dogovor s Općinom

Vlak će se od lipnja zaustavljati u Jablanici

Razgovaralo se o lokaciji i načinu prodaje željezničkih karata i dogovorene su aktivnosti oko određivanja lokacije i načina prodaje karata.
Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 05. 2018. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Općini Jablanica  u četvrtak održan je radni sastanak Općinskog načelnika Salema Dedića sa suradnicima  i ovlaštenih predstavnika JP Željeznice FBiH iz Sarajeva i Mostara na temu realizacije projekta zaustavljanja putničkih vlakova na jablaničkom pristaništu i realizaciji međusobnih obaveza vezanih za ovaj projekt.

Općina Jablanica je uz sufinanciranje projekta sa Ministarstvom trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ  pri kraju realizacije projekta uređenja puta do lokacije Pristaništa, a obaveza JP željeznica FBiH je izgradnja odgovarajuće platforme za nesmetano korištenje izlaska i ulaska  putnika na  Talgo vozovima koji bi se od lipnja mjeseca redovno zaustavljali u Jablanici.

Razgovaralo se o  lokaciji i načinu prodaje  željezničkih karata i dogovorene su aktivnosti oko određivanja  lokacije i načina prodaje karata, navedeno je na stranici Općine Jablanica.

Nakon sastanka i obilaska predmetne lokacije usuglašene  su međusobne obaveze i budući  koraci, te se očekuje da u mjesecu junu otpočne realizacija projekta od koga građani Jablanice, turistički djelatnici i mnogi drugi zainteresirani subjekti puno očekuju, obzirom na pristupačnost i cijene usluga javnog  prijevoza.

Kopirati
Drag cursor here to close