E-trgovina

Visa i eKupi.ba nude besplatnu dostavu i popuste na brojne proizvode u BiH

Kompanija Visa, u saradnji sa internet trgovinom www.ekupi.ba omogućava svojim klijentima u Bosni i Hercegovini posebne pogodnosti prilikom online kupovine
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 03. 2020. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Visa i eKupi.ba nude besplatnu dostavu i popuste 

Kompanija Visa, u suradnji sa internet trgovinom www.ekupi.ba omogućava svojim klijentima u Bosni i Hercegovini posebne pogodnosti prilikom online kupovine, kako bi im pomogla da lakše dođu do osnovnih proizvoda u ovim izazovnim trenucima.

Partnerstvo osigurava potrošačima besplatnu dostavu, i dodatni popust od 10% svakom kupcu.

Svakome tko naruči proizvode sa www.ekupi.ba internet trgovine, i plaćanje obavi Visa karticom, dostava osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda neće se naplaćivati.

Pored toga, Visa omogućava popust na osnovne namirnice i začine, tople i hladne napitke, konzerviranu hranu i gotova jela, žitarice, namaze i slatkiše, osobnu i kućnu higijenu, sve za bebe, zatim i tehnologiju neophodnu za rad i učenje, sprave za vježbanje kod kuće, kao i alate i boje za renoviranje osobnog prostora.

U popust su uključene i knjige, društvene igre, kućni aparati i drugi proizvodi. Na sljedećem linku može se vidjeti cjelokupna akcijska ponuda.

E-trgovina se ubrzano razvija u svim zemljama regije, a u Bosni i Hercegovini online transakcije domaćih trgovaca porasle su za 35% u posljednjih godinu dana. Takođe, udio kupovine putem interneta porastao je sa oko 5% na 8% u istom vremenskom periodu.

Visa ovim partnerstvom želi da pruži podršku lokalnim poduzećima i svojim klijentima, budući da su pogođeni mjerama donijetim u borbi protiv koronavirusa.

''Internet kupovina omogućava pristup širokom spektru roba i usluga, ali i brz i efikasan način plaćanja, budući da sve obavljate iz udobnosti svog doma i ne izlažete se gužvama u prodavaonicama. Pored toga što je neophodno, online plaćanje je sigurno, pouzdano i olakšava nam život, pogotovo u ovim danima. Svjesni smo izazova sa kojima se naša zajednica trenutno suočava i vidimo ovo partnerstvo kao dobar način da pomognemo ljudima da poštuju preporuke nadležnih organa i da ostanu kod kuće. U narednim tjednima od velike je važnosti da se ponašamo odgovorno i solidarno, i da pružimo podršku onima kojima je najpotrebnija“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor Vise za Jugoistočnu Europu.

Kopirati
Drag cursor here to close