Ured gradonačelnika

''Večer s gospodarstvenicima'' i ove godine u Širokom Brijegu

Ujedno će to biti i prigoda za upoznavanje gospodarstvenika s najnovijim Izvješćem o stanju gospodarstva u Širokom Brijegu i ŽZH
Gospodarstvo / Tvrtke | 16. 02. 2018. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 26. veljače 2018. godine, s početkom u 19.00 sati u hotelu Park u Širokom Brijegu održat će se tradicionalni treći susret ''Večer s gospodarstvenicima''.

Središnja tema ovogodišnjeg susreta je ''Gospodarstvenici i prostorno planiranje'' s posebnim osvrtom na Projekt brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualne prostorno-urbanističke planove.

Ujedno će to biti i prigoda za upoznavanje gospodarstvenika s najnovijim Izvješćem o stanju gospodarstva u Širokom Brijegu i ŽZH, o aktualnim projektima, EU fondovima i mogućnostima za apliciranje projekata od strane poduzetnika.

Program radnog dijela susreta:

  • Pregled stanja gospodarstva Širokog Brijega i ŽZH
  • Prezentacija projekta brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualni prostorno-urbanističkih planovi
  • EU fondovi i poduzetnici, prezentacija projekta ADRIATIC CANYONING
  • Pitanja i prijedlozi gospodarstvenika

''Pozivamo sve širokobriješke gospodarstvenike da se odazovu i dođu na ovaj tradicionalni susret, te da zajednički tražimo načine za daljnji razvitak gospodarstva i ljepši život u Širokom Brijegu'', navode iz Ureda gradonačelnika Širokog Brijega.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Uredu gradonačelnika na tel: 039/702-826, ili na e-mail: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close