Hifa Petrol

U Ljubuškom otvorena Hifa Petrol benzinska crpka

Njenim otvorenjem osigurano je šest novih radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 480. 
Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 12. 2022. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naftna kompanija Hifa Petrol otvorila je svoju 51. benzinsku crpku u Ljubuškom. Od svog nastanka 2005. godine do danas, Hifa Petrol ima svoje crpke u 40 gradova širom Bosne i Hercegovine.

Novootvorena benzinska crpka nalazi se na adresi Antuna Gustava Matoša 47. Njenim otvorenjem osigurano je šest novih radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 480. 

U sastavu maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude široki asortiman robe, vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, kafić i mjenjačnica.

Foto: PR / U Ljubuškom otvorena Hifa Petrol benzinska crpka

''Zadovoljstvo potrošača nam je na prvom mjestu i naši kupci su nam najveći prioritet. Stoga, osluškujući njihove potrebe nastavljamo sa procesom razvoja maloprodajne mreže i u narednoj godini'', rekao je ovom prilikom Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola. 

Hifa Petrol kroz projekte društvene odgovornosti aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici. Ovog puta pomoć su pružili udruženju “Duga” iz Ljubuškog sa donacijom od 2.000 KM. Udruženje “Duga” okuplja djecu i mlade sa posebnim potrebama, te njihove roditelje i staratelje.

Povodom otvaranja benzinske crpke prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM. 

Radno vrijeme novootvorene benzinske crpke je od 00 do 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close