Trosatni program

Sport Vision kids day – jedan drugačiji radni dan

Ovo je u kompaniji drugi po redu organizirani KIDS DAY, na kome se okupilo i družilo oko 80 mališana uzrasta od jedne do dvanaest godina.
Gospodarstvo / Tvrtke | 27. 08. 2021. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uredi i prostor ispred kompanije Sport Vision su 27. kolovoza bili nešto drugačiji - ispunjeni dječjim kreativnim radionicama, smijehom i vikom. Riječ je o manifestaciji Kids Day, koja se organizira za djecu zaposlenih u ovoj kompaniji.

Ovo je u kompaniji drugi po redu organizirani KIDS DAY, na kome se okupilo i družilo oko 80 mališana uzrasta od jedne do dvanaest godina.

Foto: PR / Sport Vision kids day – jedan drugačiji radni dan

Oni su, tijekom trosatnog programa, sa svojim roditeljima obišli njihove urede, informirali se oko toga što njihovi roditelji rade, družili se s ostalim mališanima i uživali u posebno osmišljenom zabavnom programu za koji su bili angažirani animatori. Tema za međusobna čavrljanja nije nedostajalo, a sklopljena su i mnoga nova prijateljstva.

Boloni, animatori, glumci i specijalno napravljeno posluženje za najmlađe su izmamili osmijehe svima, a najveće oduševljenje među mališanima nastalo je kada su animatori pozvali “male” goste da zaplešu uz zvuke omiljenih dječjih pjesmica.

Na kraju druženja, mališani su svojim kućama ponijeli specijalno napravljene majice s logom manifestacije, omiljene medenjake i puno lijepih utisaka, a najbolje je što su svim zaposlenima u kompaniji uljepšali početak jednog radnog petka.

Foto: PR / Sport Vision kids day – jedan drugačiji radni dan

KIDS DAY je samo jedan u nizu mnogobrojnih događaja koje Sport Vision kompanija organizira, a kome se zaposleni zasigurno najviše raduju. Također, Kids Day je i odlična prilika da se mališani kroz igru upoznaju sa zanimanjima svojih roditelja, ali i da se razviju nova poznanstva kako između djece tako i između zaposlenih u kompaniji.

Kao kompanija s trendom stalnog povećanja broja zaposlenih, Sport Vision nastoji da njeguje korporativno-obiteljsku atmosferu, doprinese timskom duhu i da svojim društveno-odgovornim radom i brigom o zaposlenima bude primjer i svim drugim kompanijama u regiji.

Kopirati
Drag cursor here to close