Sjajno iznenađenje iz Akse - poklon paketi za novorođene bebe: saznajte kako ih preuzeti!

Bebe koje su rođene u Sarajevu i Banjaluci nakon 1.listopada i u Bijeljini nakon 15.listopada 2020. godine očekuje poklon paket proizvoda za njegu
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 12. 2020. u 10:51 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aksa nastavlja gest dobrodošlice novorođenim bebama u Bosni i Hercegovini. Bebe koje su rođene u Sarajevu i Banjaluci nakon 1. listopada i u Bijeljini nakon 15. listopada 2020. godine očekuje poklon paket proizvoda za njegu, koji će obradovati i mame. 

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, te kako bi olakšali posao zdravstvenim djelatnicima u porodilištima, preuzimanje poklon paketa za Banjaluku i Bijeljinu ubuduće će se vršiti u Aksa trgovinama u ovim gradovima. Na isti način, u Aksa trgovini nastavlja se podjela poklon paketa u Sarajevu.

Prilikom preuzimanja poklona, na uvid je potrebno donijeti rodni list djeteta i osobnu iskaznicu mame ili tate.

Poklon paket sadrži: pjenu za kupanje No tears, pakoviranje Aqua Pure maramica, pelene Pampers pants veličina 3 (1 kom), jastučiće za dojenje (2 kom), body losion, deterdžent 2 u 1 (7ml), mrežaste uloške, naljepnicu beba u autu i Aksa vaučer u vrijednosti od 10 KM, koji se može iskoristiti odmah.

Aksa je tu kako bi uz najbolju ponudu na jednom mjestu olakšala i uljepšala jedan od najradosnijih, ali i najizazovnijih trenutaka u životu roditelja - dolazak novorođenčeta u dom. Iskusno od prvog dana.


Više informacija na Aksa web stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close