OFFICE BOOK katalog

R&S poklanja tisak za promo narudžbe povodom predstavljanja novog kataloga

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je sinonim za servis brze, povoljne i jednostavne nabavke svih artikala neophodnih za efikasan rad u kancelariji.
Gospodarstvo / Tvrtke | 12. 10. 2022. u 11:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tim kvalificiranih i motiviranih ljudi cijelu godinu je predano cilju da olakša posao svojim klijentima, oslobode im vrijeme da se bave svojim primarnim zadacima i ostvare značajne uštede kupovinom na jednom mjestu i po posebnim uvjetima.

I ove godine mnogo truda i pažnje je posvećeno kreiranju novog OFFICE BOOK kataloga koji obuhvata šest kategorija. Svojom ponudom osluškuje i prati želje tržišta i globalne trendove. Na skoro 400 stranica ćete pronaći sve potrebno za kvalitetno obavljanje posla: proizvode promotivnog i kancelarijskog materijala, uredskog namještaja, sredstava za čišćenje, IT opreme, zaštitne opreme i medicinskih sredstava.

PR  / R&S d.o.o. Sarajevo

Novi katalog možete pregledati na linku.

Vi birate kako se promovirate. R&S poklanja tisak!

R&S ima ideja na tone za Vaše poslovne poklone. Povodom promocije novog kataloga, R&S je pripremio specijalnu ponudu za sve kupce promo materijala.

Pripremite novogodišnje poklone na vrijeme ili obezbijedite dovoljne zalihe promotivnih materijala u periodu od 10. do 31. listopada 2022. godine i ostvarite GRATIS tisak. Specijalna ponuda se odnosi na sve proizvode koji se nalaze u kategoriji Promo materijal, a uključuje promotivni materijal i poslovne poklone. Više informacija potražite na linku.

PR  / R&S d.o.o. Sarajevo

Promotivni materijali su neophodni za organizaciju konferencija i sportskih događaja, doček novih uposlenika, ali i neizostavni dio prazničnog dijela godine. Pitali smo Ninelu Ferhatović, menadžericu kategorije Promo materijal, da nam kaže šta to sve kupci mogu naručiti u okviru ove specijalne ponude.

PR  / R&S d.o.o. Sarajevo

"U ponudi naše kompanije možete pronaći sve na jednom mjestu, a uz to i ostvariti značajne uštede. Ponosni smo na veliki broj svjetskh brendova s kojima sarađujemo, kao i na raznovrsnost artikala. U okviru kategorije Promo materijal možete pronaći: olovke, rokovnike, mape, kalendare, vrećice, kišobrane, kućne artikle, tekstil, putne artikle, artikle za sport, ljepotu i zabavu, promo office i promo electronics, ali svakako i poklone i galanteriju. Povodom promocije novog kataloga smo odlučili obradovati naše kupce gratis štampom. Vjerujem da će to biti idealan benefit za sve koji naručuju proizvode za novogodišnje poklone, ali i pripremaju mnoštvo događaja koji nas očekuju krajem godine."
R&S web shop

Naručite online sve što je potrebno Vašoj kompaniji. Posjetite https://ris.ba/ba/shop-home i istražite veliki asortiman različitih artikala potrebnih za nesmetano obavljanje posla.

Registrujte se i prvi saznajte informacije o specijalnim akcijama i pogodnostima.

Kopirati
Drag cursor here to close