Efikasno planiraj i povrat novca biraj

Raiffeisen krediti za energetsku efikasnost uz povrat novca do 20%

Riječ je o namjenskim kreditima za adaptaciju/rekonstrukciju stambene jedinice uz energetsku efikasnost uz koje klijente očekuje povrat novca do 20% od iznosa kredita.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 05. 2022. u 11:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klijentima Raiffeisen banke je dostupna kreditna linija za financiranje investicija u energetsku efikasnost i projekata koji generiraju energetske uštede, uvedena uz podršku Njemačke razvojne banke, KfW-a.

Riječ je o namjenskim kreditima za adaptaciju/rekonstrukciju stambene jedinice uz energetsku efikasnost uz koje klijente očekuje povrat novca do 20% od iznosa kredita.

Povrat novca je moguć ako je minimalna ušteda energije na sredstvima koja su predmet kreditiranja 20% ili više. Također, klijenti ostvaruju i druge pogodnosti kao što su povoljniji uvjeti kreditiranja uz fiksne kamatne stope, ušteda energije, zatim povećanje vrijednosti nekretnine, te zaštita životne sredine smanjenjem emisije plinova.

Više informacija o ovim kreditima klijenti fizička lica mogu pronaći na: https://raiffeisenbank.ba/stanovnistvo/krediti-za-energetsku-efikasnost. Krediti za energetsku efikasnost dostupni su i za mala i mikro poduzeća i samostalne poduzetnike, a detaljnije informacije dostupne su na: https://raiffeisenbank.ba/mala-preduzeca-i-obrtnici/finansiranje/krediti-za-energetsku-efikasnost.

Putem web stranice Banke klijenti mogu i praktično izračunati iznos povrata uz korištenje kredita za energetsku efikasnost, u zavisnosti od planirane vrste radova.

Kao odgovoran bankar, Raiffeisen banka putem ove kreditne linije, daje doprinos i podršku dugotrajnoj zaštiti okoliša, potičući kupovinu proizvoda i uređaja s efikasnim korištenjem energije.

Kopirati
Drag cursor here to close