Prijavite se za stipendiju.

Radite u ugostiteljstvu i željni ste novih znanja?

Prijavite se za stipendiju koja će vas odvesti u najbolje svjetske škole.
Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 12. 2021. u 11:22 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ambiciozni kuhari, slastičari i djelatnici u ugostiteljstvu znaju da je za titulu najboljeg potrebno mnogo rada i edukcije, uz stalno propitkivanje uvriježenih praksi te pomjeranje granica vlastitog iskustva. Stipendije Raise the Bar namijenjene su upravo onima koji su u stalnoj potrazi za usavršavanjem i onima koji znaju da tako doprinose cijelom ugostiteljskom i turističkom sektoru.

Kuhari, slastičari i osoblje za posluživanje u restoranima mogu se do 31. siječnja 2022. prijaviti za priliku da svoj profesionalni razvoj nastave u jednoj od renomiranih svjetskih škola, kao što su Le Cordon Bleu i Ecole Ducasse. Pravo apliciranja imaju i građani Bosne i Hercegovine. Sve što je potrebno za učešće jest ispuniti prijavni obrazac te priložiti motivacijsko pismo na raisethebar.hr/stipendija.

Prvi dio procesa odabira je analiza pristiglih prijava u toku kojeg će predstavnici Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Hrvatska i članovi tima Raise the Bar u obzir uzeti motivaciju kandidata, njihovo osnovno iskustvo te planove za budući razvoj. Odabrani stipendisti moći će se pohvaliti da su ih kao najbolje prepoznali vrhunski stručnjaci jer će kandidate u drugom dijelu testirati šefovi Hrvoje Zirojević, Marko Gajski, Igor Gudac i Bruno Vokal te voditelj i suvlasnik restorana Noel Ivan Jug.

Kandidati koje traži Coca-Cola HBC Hrvatska su profesionalci stariji od 18 godina, koji će svojim znanjem i zalaganjem nastaviti razvijati svoju karijeru i podržati dugoročan razvoj hrvatskog ugostiteljstva. Grgo Bačelić, jedan od ovogodišnjih Raise the Bar stipendista i kuhar restorana Kut510 koji trenutno pohađa edukaciju na Le Cordon Bleu Istanbul, sažeo je što znači biti dio projekta Raise the Bar:
„Stipendija Raise the Bar za mene je jedan veliki korak naprijed u karijeri. Pokazatelj da se rad, trud i ustrajnost uvijek isplate te da će neko to prepoznati u vama. Škola Le Cordon Bleu mi svakim predavanjem i svakim satom u kuhinji ukazuje na to koliko zapravo moram raditi na sebi i graditi svoje znanje. Mladim ljudima željnim napretka ovo je jedinstvena prilika da sebi i našoj zemlji pružimo ono najbolje. Ako sebe ne motiviramo i ne postavimo više ciljeve i želju za napretkom, jednostavno stojimo na mjestu“.

Ako ste se prepoznali u ovom opisu i ako vjerujete da biti najbolji nije nešto što se može jednokratno zaslužiti već je nešto što se kontinuirano opravdava, prijavite se za stipendiju Raise the Bar.

Kopirati
Drag cursor here to close