Juicy Naranča Nektar

Prvi izbor potrošača u Bosni i Hercegovini

Gospodarstvo / Tvrtke | 01. 11. 2023. u 08:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvježavajući Juicy nektar od naranče najdraži je izbor potrošača kad je u pitanju voćni sok koji obogaćuje posebne životne trenutke.

  / Foto: PR / Juicy Naranča Nektar

Nezamjenjivi sok koji je osvojio srca potrošača u Bosni i Hercegovini, Juicy Narandža Nektar, proizveden je od koncentriranog soka narandži iz najboljih voćnjaka. Minimalni udio voća u ovom soku je 50%, a punoća citrusnog ukusa jedan od razloga zašto je upravo Naranča Nektar najprodavaniji sok u kategoriji negaziranih sokova u BiH.

Istraživanje agencije NielsenIQ provedeno je u Bosni i Hercegovini u periodu od februara 2022. do januara 2023. i prema podacima iz panela trgovine, Juicy Nektar Narandža je vodeći proizvod u vrijednosnoj prodaji u kategoriji negaziranih sokova (Segment Fruit Nectars).

  /  Foto: PR / Juicy Naranča Nektar

Rezultat je to dugogodišnjeg ulaganja u kvalitetu te strast prema proizvodnji vrhunskih voćnih sokova i odabir narandži iz najkvalitetnijih voćnjaka. Juicy Naranča Nektar donosi esenciju voća, bogatu vitaminima i antioksidansima. Osvježavajući karakter ovog soka jedan je od razloga zašto se nalazi na stolovima većine domaćinstava u Bosni i Hercegovini.

Ponosni smo na ovo priznanje, ali više od toga zahvalni našim vjernim potrošačima u Bosni i Hercegovini na njihovom trajnom povjerenju i podršci. Nastavit ćemo se truditi da održimo to povjerenje i uvijek nudimo najbolje iz voća“, rekao je Boris Marijanović, Direktor Stanić Beverages Kreševo.

Kopirati
Drag cursor here to close