Novogodišnja kampanja

Praznici su prava stvar s Mercatorom

Kažu da je sreća veća kada se dijeli.
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 12. 2017. u 10:04 Mercator

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosinac je mjesec darivanja, kada ispraćamo jednu godinu, a želimo lijepe želje i polažemo velike nade u godinu koja nam dolazi. Obradovati nekoga u ovom mjesecu je posebno lijepo i ima posebnu draž.

Mercator je kroz prazničnu kampanju u prosincu ujedinio bitne stupove svog poslovanja, poslovne partnere, kupce i uposlenike, a naravno i lokalnu zajednicu, te kroz niz aktivnosti učinio ove praznike posebnim.

Da prodavaonica nije samo mjesto kupovine nego istinski doživljaj, uvjerili smo svoje kupce kroz širinu asortimana, u kojem i najzahtjevniji gurmani mogu pronaći sve za svoj istančani ukus, a uređenjem dućana ostvarili da se kupci osjećaju kao u divnoj prazničnoj čaroliji.

Kažu da je sreća veća kada se dijeli, tako je Mercator  skupa sa svojim poslovnim partnerima organizirao veliku Nagradnu igru-Mercator i prijatelji te daruju,te nagradio  vjernost svojih kupaca, podijelivši više od 25.000 vrijednih nagrada, i time ljepšali praznični mjesec svojim kupcima.

˝Mercator ima dugu tradiciju vrijednosti -poznat je po uslužnosti i brizi za svoje uposlenike, ali i lokalnu zajednicu,tako da smo tradiciju nastavili i ove godine.

Svim našim  uposlenicima poklonili smo divne praznične darove i poželjeli sve najljepše u Novoj godini. A u sklopu aktivnosti nismo zaboravili ni svoje najmlađe,mališane naših uposlenika, koje smo obradovali prazničnim paketićima a i pripremili posebnu prazničnu predstavu uz Djeda Mraza. Kažu da su praznici kada sa prijateljem dijeliš slatko, a mi u Mercatoru kažemo i osmjeh, te smo uljepšali predprazničnu svakodnevnicu ,kroz angažman u  sklopu emisije Super recept sa Hayatom,djeci u Dječijem domu Bjelave, skrbnicima doma u Pazariću, ali i mnogim drugim kojima je pomoć potrebna podijelivši sa njima posebne praznične slastice.

 Osmjeh na licima naših uposlenika, kupaca, ali i skrbnika domova nam je dao posebnu potvrdu da mi živimo naš slogan-Praznici su prva stav s Mercatorom i nastavimo raditi prave stvari i u  Novoj 2018. godini˝ rekli su iz Mercatora  BH.

Da ništa nije slučajno, govori i činjenica da ćemo svi zajedno ispratiti staru i pozdraviti Novu godinu uz zvuke pjesme ''S tobom je prava stvar'', jer Mercator je svoju novogodišnju kampanju zaokružio sponzorstvom novogodišnjeg koncerta u Sarajevu velike ikone glazbene scene Zdravke Čolića.

Jer praznici su prava stvar sa Mercatorom

Kopirati
Drag cursor here to close