INA benzinska postaja

Poznati skakači posjetiteljima točili gorivo u Mostaru

Ispunili su i želje svojih fanova tako što su im dali autograme, podijelili sa njima iskustvo o tome kako izgleda skok u hladnu Neretvu s visine od 27 metara i pozvali ih da nazoče ovom spektaklu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 08. 2019. u 16:41 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji sa Red Bullom, u sklopu promocije manifestacije Red Bull Cliff Diving, renomirani skakači Orlando Duque i Lorens Listo su na INA benzinskoj postaji Sutina upriličili druženje u sklopu kojeg su točili gorivo posjetiteljima, fotografirali se i dijelili autograme. 

Kako se približava 24. kolovoz, datum održavanja Red Bull Cliff Divinga u Mostaru, euforija oko ovog događaja postaje sve veća. Taj osjećaj ''podgrijalo'' je i druženje sa zvijezdama skokova sa Starog mosta, koje je danas na benzinskoj stanici INA Sutina organizirala kompanija Holdina u suradnji s Red Bullom.

Svi koji su svratili na Ina Sutinu imali su priliku upoznati skakače Orlanda Duquea i Lorensa Listu, koji su preuzeli ulogu domaćina te pomogli posjetiteljima i  kupcima da natoče visokokvalitetno Class Plus gorivo i odaberu nešto iz bogate ponude Fresh Cornera, poput kave, toplih i hladnih napitaka, te neodoljivih pekarskih proizvoda.

Ispunili  su i želje svojih fanova tako što su im dali autograme,  podijelili sa njima iskustvo o tome kako izgleda skok u hladnu Neretvu s visine od 27 metara i pozvali ih da nazoče ovom spektaklu.

Red Bull Cliff Diving natjecanje se u Mostaru održava od 2015. i svake godine bilježi sve veću posjećenost i medijsku pokrivenost. Zahvaljujući ovom natjecanju, najbolji svjetski skakači postaju dio 453 godine stare tradicije skokova sa Starog mosta od kojih zastaje dah. Ponosni sponzori Red Bull Cliff Divinga 2019. i ove godine su Class Plus goriva powered by INA i Energopetrol.

Kopirati
Drag cursor here to close