Intera Tehnološki Park

Poziv na seminar “Ekosistem gaming industrije i kako ga podržati”

Dolaskom ljetnih dana, Code Hub Mostar će sredinom lipnja još jednom postati središte razgovora o aktualnim temama
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 06. 2024. u 12:34 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gaming industrija postaje sve značajnija u globalnom ekonomskom pejzažu, a INTERA Tehnološki Park organizira novo izdanje seminara posvećenog ovoj temi.

''Ekosistem gaming industrije i kako ga podržati'' održat će se u četvrtak, 13. lipnja 2024. s početkom u 10 sati u Code Hubu Mostar. Seminar nudi modele potpore za gaming industriju uz konkretne preporuke za funkcioniranje ekosistema gaming industrije (gamedev) s uključenim akterima, kao i prikaz rada developera u oblasti razvoja i proizvodnje videoigara.

Kroz interaktivne prezentacije dotaknut ćemo se ključnih aspekata razvoja gaming industrije, uključujući najnovije trendove, izazove i prilike na tržištu. Događaj će pružiti vrijedne uvide i preporuke za sve koji su zainteresirani za ovu brzorastuću industriju.

Ključne teme događaja:

  • Game Development Centar
  • Fotogrametrija
  • Motion Capture
  • Trendovi u industriji videoigara
  • Razvoj i proizvodnja videoigara
  • Organizacija i upravljanje timovima

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani svoje mjesto mogu osigurati registracijom na link. Broj mjesta je ograničen, stoga vas molimo da se prijavite što ranije. Rok za prijavu je 12. lipnja 2024.

Ne propustite priliku da se povežete s istomišljenicima, proširite svoju profesionalnu mrežu i steknete dragocjena znanja i iskustva iz svijeta gaming industrije. Označite datum u kalendaru i pridružite nam se 13. lipnja u Mostaru!

Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju na ovom inspirativnom događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close