Televizija

Popović, Marković i Milović u borbi za fotelju direktora BHT-a

Nedavno je prihvaćena ostavka Marija Vrankića na ovu dužnost, a do izbora prvog čovjeka BHT1 poslove direktora obavlja Nikola Marković, jedan od urednika i voditelja na ovoj televiziji.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 01. 2018. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ana Popović, Nikola Marković i Tvrtko Milović kandidati su za novog direktora BHT-1, objavilo je Oslobođenje navodeći kako će Upravni odbor BHRT-a na sjednici zakazanoj za 30. siječnja odlučiti tko će biti novi direktor.

Naime, nedavno je prihvaćena ostavka Marija Vrankića na ovu dužnost, a do izbora prvog čovjeka BHT1 poslove direktora obavlja Nikola Marković, jedan od urednika i voditelja na ovoj televiziji.

Kao što je odranije poznato, Vrankić je već duže vrijeme najavljivao odlazak, a na sjednici Upravnog odbora kao razloge je naveo cjelokupnu situaciju na BHRT-u, nezadovoljstvo radnika i financijsku neizvjesnost.

Kako Oslobođenje saznaje, za direktora BHT1 pristiglo je više prijava, ali će se bitka voditi između aktualnog vršitelja dužnosti direktora Nikole Markovića, novinara portala dnevnik.ba Tvrtka Milovića i Ane Popović, koja je radila na TV KISS.

''Tko će od njih troje postati novi direktor, umnogome će zavisiti od dojma koji će ostaviti na intervjuu, a koji će uskoro uslijediti pred povjerenstvo. Nakon intervjuiranja, povjerenstvo će ponuditi prijedlog Upravnom odboru'', navodi Oslobođenje te dodaje kako će po imenovanju direktora, početi i procedura imenovanja urednika Informativnog programa BHT1, urednika Sportskog programa, Dokumentarno-suvremenog i Revijalno-glazbenog programa.

Kopirati
Drag cursor here to close