STVARATELJI ZA STOLJEĆA

Poduzetnici iz BiH među ''300 najboljih''

Poduzetnici iz BiH nagađeni brojnim nagradama i priznanjima ''STVARATELJI ZA STOLJEĆA'' na Regionalnom Summitu poduzetnika srednje i jugoistočne Europe
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 03. 2019. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Regionalni Summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe

Regionalni Summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe ''300 NAJBOLJIH'', koji je okupio mnoštvo poduzetnika , brojne predstavnike državnih organa i institucija, lokalnih i regionalnih zajednica, nevladinog sektora, razvojnih agencija kao i predstavnike međunarodnih institucija i medija održao se protekli vikend u Dubrovniku.

RSP (Regionalni Summit Poduzetnika) predstavlja događaj u vrhu svih onih koji na bilo koji način, direktno ili indirektno, doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o poduzetništvu.

RSP ''300 NAJBOLJIH'' okuplja već tradicionalno, na jednom mjestu, u Dubrovniku, osobe koje provode ekonomski i društveni razvoj, koje u svaki gospodarski i ekonomski sustav unose ogromnu količinu vlastite energije i stvaralačke kreativnosti te znanja, talenata i sposobnosti da stvaraju, predvode i  motiviraju na stvaralački rad.

Foto: PR / Regionalni Summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe

BOROVITI d.o.o iz Širokog Brijega dobio je priznanje ''STVARATELJI ZA STOLJEĆA'' za doprinos razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Priznanje je primio osnivač i vlasnik Dario Mandić, kojemu je bila iznimna čast svoje prvo priznanje primiti upravo u Dubrovniku koji često posjećuje te čuva brojne uspomene grada na jugu Hrvatske.

Svoje sigurno mjesto među ''300 NAJBOLJIH'' osigurali su također PIVARA TUZLA a.d.  koju je predstavio direktor Fahrudin Salihović te primio priznanje koje je ponosno otišlo u grad Tuzlu .

Među laureatima zasjao je Nenad Vukoje,vlasnik  MLJEKARE PAĐENI d.o.o. iz Bileće. Njegova mljekara ima dnevni kapacitet prerade od 100.000 litara mlijeka, koje se otkupljuje od preko 1000 kooperanata.

Kroz  svoja priznanja i nagrade za doprinos razvoju poduzetništva predstavili su svijet poduzetništva Bosne i Hercegovine ostalim zemljama sudionicama Regionalnog Summita poduzetnika u Dubrovniku. 

Županet.hr na Regionalnom Summitu poduzetništva srednje i jugoistočne Europe u Dubrovniku

Regionalni Summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH", koji je okupio mnoštvo poduzetnika te brojne predstavnike državnih organa i institucija, lokalnih i regionalnih zajednica, nevladinog sektora i razvojnih agencija kao i predstavnike međunarodnih institucija i medija održao se u Dubrovniku od 22.-24.ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close