Njam, njam ...

Podravka predstavila nove proizvode na Mostarskome sajmu

Podravka je svoj nastup obilježila je novitetima: O plant biljni napitcima, Dolcela HI protein proizvodima, te novima Fant mješavinama.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 04. 2022. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spojem tradicije i inovacija Podravka je osvojila srca posjetitelja ovogodišnjeg 23. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru na svom dobro poznatom, ali potpuno novom i moderno dizajniranom izložbenom prostoru u Paviljonu 1.

Podravka je svoj nastup obilježila je novitetima: O plant biljni napitcima, Dolcela HI protein proizvodima, te novima Fant mješavinama.

Na izložbenom prostoru Podravke i ove godine u posjetitelji mogu degustirati najukusnije delicije koje pripremaju Podravkini gastro promotori.

Izložbeni prostor posvećen je korporativnoj kampanji „Kad biraš po svom“ i aktualnoj nagradnoj igri „Kad biraš po svom, biraj hranu za uživanje, auto za foliranje!“.

Foto: PR / Podravka predstavila nove proizvode na Mostarskome sajmu

Tijekom 23. Mostarskog sajma, u suradnji sa Hercegovkom, prirodnom izvorskom vodom i Dolcelom, Podravka je podržala predavanje: Personalizirana prehrana – kako biti zdrav i uživati u hrani.

Sudionici predavanja su bili Nevena Pandža, mag. nutr., Nevena Ćorić, mag. preh. teh. spec. nutr., Slaven Vico, fitness trener i Mišel Tokić, kuhar Podravke.

Mostarski sajam - najposjećenija i najvažnija manifestacija u regiji od 5. do 9. travnja na prostoru Slobodne zone Hercegovine, nakon dvije godine pandemije i nestrpljivog iščekivanja okupila je gospodarstvenike iz zemlje, regije i šire.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Mađarska, kojoj je ovo drugo partnerstvo na Mostarskom sajmu koja se predstavila sa svojih 30 izlagača.

Podravka zauzima jedno od najznačajnijih mjesta u gospodarstvu BiH, ali i Hercegovačko-neretvanskoj županiji, što se tradicionalno potvrđuje i na svim sajamskim priredbama, posebice na Sajmu gospodarstva u Mostaru.

To je jasan pokazatelj da potrošači prepoznaju kompaniju kao domaću i ostaju vjerni njezinim proizvodima svih ovih godina. Svoju vezu s potrošačima u BiH Podravka brižljivo njeguje kroz razne programe vjernosti i brojne društveno odgovorne aktivnosti i projekte.

Potpora potrošača u Bosni i Hercegovini dokaz je da, kad se radi od srca, to se pamti i voli.

Kopirati
Drag cursor here to close