Otvaranje 4. svibnja

Outlet keramika Mostar

Povodom otvaranja, kroz cijeli mjesec svibanj organiziramo veliku promo akciju u kojoj za ukupnu kupljenu keramiku POKLANJAMO 50% ljepila potrebnog za njenu ugradnju.
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 04. 2022. u 10:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Outlet keramika Mostar otvara vrata poslovnice na Bišće Polju u srijedu, 4. svibnja. Najširi izbor keramike i sanitarija talijanskih i španjolskih proizvođača po OUTLET CIJENAMA od sada možete naći u srcu Hercegovine. Veliki izbor dizajna i široka paleta formata zadovoljit će sve potrebe za savršen dizajn svih ambijenata interijera i eksterijera. Uz keramiku i sanitariju, kod nas možete pronaći i kupaonske garniture kao i širok izbor kada i tuševa, te tuš paravane i slavine.

Povodom otvaranja, kroz cijeli mjesec svibanj organiziramo veliku promo akciju u kojoj za ukupnu kupljenu keramiku POKLANJAMO 50% ljepila potrebnog za njenu ugradnju.

Foto: PR  / Outlet keramika Mostar

Naš izložbeni salon smješten je na Bišće Polju, Put za Aluminij bb, preko puta svadbenog restorana Venera i spremni smo u potpunosti odgovoriti na sve funkcionalne, tehničke i estetske potrebe u opremanju vašeg doma, te da pomjerimo vaše granice u realizaciji uređenja prema jednostavnosti, profinjenosti i inovaciji. Osim stambenih projekata, tu smo da pružimo podršku i kod opremanja većih projekata kao što su hoteli, poslovni i rezidencijalni kompleksi.

Čekamo vas u našem salonu kako bi vam prezentirali na najprofesionalniji način našu kompetenciju i poslovne argumente.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 19:00 h i subotom od 8:00 do 14:00 h. 

Pratite nas na našim društvenim profilima – Outlet keramika Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close