Otvorena pruređena AKSA u Sarajevu

Ista AKSA novi doživljaj, na staroj lokaciji u Sarajevu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 01. 02. 2021. u 14:36 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Sarajevu otvorena drugačija, bolja, preuređena Aksa, na Stupu u ulici Kurta Schorka 24a. Tom prilikom najmlađi su imali priliku da se zabave, plešu, crtaju i druže se sa klovnom i animatorima.

Za mame i tate Aksa je za dane vikenda 30. i 31. osigurala popuste od 20% na igračke, kolica, autosjedalice, odjeću i odabranu opremu za bebe. Pored ove vikend akcije, u Aksi su i dalje aktualne redovne akcije, jer nastojimo da naše drage kupce obradujemo dobrim cijenama i akcijskim proizvodima i olakšamo im koliko možemo ovaj težak period, poručuju iz Akse.

PR  / Otvorena pruređena AKSA u Sarajevu

Preuređena Aksa u Sarajevu je najveća u lancu prodavnica ovog lanca specijalizovanih radnji gdje možete pronaći najveći izbor kolica, autosjedalica, hranilica, odjeću, obuću, igračke, hranu, te artikle za edukaciju kao i pelene i različite dodatke za majku i bebu. Aksa je brend koji u svom asortimanu nudi sve za bebe i djecu uzrasta do 12 godina, gdje roditelji za svoje najmlađe mogu pronaći sve, počevši od prvog opremanja bebe do polaska u školu. Nisu zaboravili ni naše trudnice, te su se potrudili asortiman obogatiti proizvodima potrebnim budućim majkama.

PR  / Otvorena pruređena AKSA u Sarajevu

Iz Akse poručuju da će nastaviti sa širenjem svog lanca prodavnica u BiH, te da nas u skorijem periodu čeka novo otvaranje Akse, ovaj put u Mostaru.

„Danas otvaramo vrata Akse koja je modernija, veća i ima proširen asortiman artikala, gdje smo pripremili zaista dobre akcijske cijene. Ono po čemu se Aksa izdvaja u odnosu na konkurenciju je širina asortimana gdje na jednom mjestu možete pronaći sve što je potrebno jednoj mami i njenoj bebi od samog rođenja bebe pa sve do školskog uzrasta. U našim maloprodajnim objektima brojimo od 30.000 - 50.000 različitih artikala i imamo asortiman za sve kupce.

Aksa je svoju prvu prodavnicu u BiH otvorila u Banjaluci 2017. godine Danas imamo prodavnice u Banjaluci, Sarajevu i Bijeljini, a kroz mjesec dana planirmao otvaranje prodavnice u Mostaru“ izjavila je Tamara Čolić, direktor Akse za BiH.

Djeca pored iskrene i tople ljubavi i pažnje, traže da pored zadovoljstva imamo i obavezu da se o njima staramo najbolje što znamo. Aksa je odlučila biti dio njihovog odrastanja time što će darovati svaku novorođenu bebu u Banjaluci, Sarajevu i Bijeljini, poklon paketom dobrodošlice i vaučerom za kupovinu u Aksa radnjama. Kao društveno odgovorna kompanija, iz Akse poručuju da će u budućnosti nastojati da se trend darivanja novorođenih beba proširi na cijelu BiH.
Aksa na ovaj način želi da pokaže da je briga o najmlađima naš, kako lični, tako i profesionalni prioritet.

Radujemo se što smo dio vaših posebnih trenutaka!
Zajedno od prvog dana.

Kopirati
Drag cursor here to close