Puringrajska ulica

Otvorena nova Konzum trgovina u Širokom Brijegu

Asortiman obuhvata svježe i kvalitetne prehrambene proizvode, te odabrani izbor proizvoda kategorija neprehrane potrebnih svakom domaćinstvu po povoljnim cijenama.
Gospodarstvo / Tvrtke | 17. 01. 2020. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum je u petak otvorio novu prodavnicu u Širokom Brijegu, na adresi Puringrajska 6. Otvorenjem ove trgovine Konzum i u ovoj godini nastavlja sa projektom širenja i rekonstrukcije svoje maloprodajne mreže, priopćeno je iz trgovačkog lanca.

Nova prodavnica u Širokom Brijegu namijenjena je obavljanju svakodnevne  kupovine, prostire se na površini od 100 četvronih metara i zapošljava četiri nova zaposlenika.

Asortiman obuhvata svježe i kvalitetne prehrambene proizvode, te odabrani izbor proizvoda kategorija neprehrane potrebnih svakom domaćinstvu po povoljnim cijenama.

''Sretni smo jer Konzum ovu godinu započinje novim otvorenjem. Nakon što smo ispunili plan za prošlu godinu i otvorili 15 novih objekata, zbog čega smo veoma zadovoljni, pred nama su novi još veći planovi. Cilj nam je biti blizu našim kupcima, ponuditi im kvalitetan te svakodnevno potreban asortiman, prilagođen lokalnim zahtjevima kupaca, konkurentne cijene i dobru uslugu. Vjerujem da će naši kupci u Širokom Brijegu biti zadovoljni i da će rado posjećivati svoju novu prodavnicu u susjedstvu'', izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Brojni kupci prisustvovali su otvorenju nove trgovine te iskoristili super pogodnosti koje je Konzum ponudio povodom otvorenja i tako ostvarili dodatne uštede.

Najsretniji kupci osvojili su vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno, priopćeno je iz Konzuma.

Kopirati
Drag cursor here to close