Hotel 'Zenit'

Općina Neum organizira besplatnu radionicu digitalnog marketinga

Radionica će polaznicima približiti najnovija saznanja u području internet marketinga na razumljiv i upotrebljiv način
Gospodarstvo / Tvrtke | 30. 04. 2018. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvojna agencija Nera d.o.o. Neum u suradnji sa Općinom Neum organizira besplatnu radionicu "Digitalni marketing".

Radionica će polaznicima približiti najnovija saznanja u području internet marketinga na razumljiv i  upotrebljiv način, a planirano je održavanje u dva termina: utorak, 15. svibnja 2018. - osnove digitalnog marketinga, te srijedu,  23. svibnja 2018.  – napredni trening. Radonica će se održati u prostorijama hotela "Zenit" u Neumu, s početkom u 10 sati, stoji na stranici Općine.

Radionica je koncipirana je na način da se sudionicima najprije prezentiraju teorijski aspekti osnova digitalnog marketinga, a potom i pruži uvid u tehnike internet oglašavanja, primjere iz prakse itd. Trajanje jedne radionice je četiri sata.

Neke od tema obuhvaćene radionicama su: prednosti digitalnog marketinga, trendovi u digitalnom marketingu, Facebook i Instagram oglašavanje, online plaćanja, Google alati, oglašavanje (Adwords) i kreiranje strategije.

Pozivaju se svi zainteresirani iz Neuma, koji žele naučiti osnove internet marketinga ili pak unaprijediti svoje znanje i poboljšati poslovanje,  da se prijave na radionicu.  Polaznike radionice želi se ohrabriti da sami, ili  u okviru svojih poduzeća i obrta, što potpunije iskoriste prednosti digitalizacije marketinških aktivnosti, stoji u najavi događaja.

Način prijave na radionicu možete pogledati na stranici Općine.

Kopirati
Drag cursor here to close