Najsretniji

Nagrade klijentima koji koriste uslugu Addiko Mobile

''Želimo da naši klijenti uz Addiko Mobile, a korištenjem svojih mobilnih telefona, uštede i vrijeme i novac'', poručeno je.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 07. 2020. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Nagrade klijentima koji koriste uslugu Addiko Mobile

Addiko banke u Bosni i Hercegovini u 2020. godini, svaki mjesec nagrađuju šest najsretnijih klijenta - korisnika usluge Addiko Mobile.

Nagradna igra za sve postojeće i nove korisnike usluge mobilnog bankarstva - Addiko Mobile, počela je u prosincu prošle godine i trajat će do kraja 2020. godine, a pravo sudjelovanja imaju svi klijenti Banke koji najmanje 3 puta mjesečno realizuju transakciju, koristeći ovu uslugu.

U sedmom kolu ove nagradne igre, najvrijednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Darijo Pavlović iz Viteza i Milan Lazarević iz Dragaljevca kod Bijeljine. Također su nagrađena po još dva klijenta Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka, koji su dobili JBL bežične slušalice, te punjače za telefon Powerbank Acme.

''Želimo da naši klijenti uz Addiko Mobile, a korištenjem svojih mobilnih telefona, uštede i vrijeme i novac. Svoje usluge smo prilagodili sve digitalnijem i bržem načinu života naših klijenata'', istaknuli su iz Odjela za Upravljanje proizvodima Addiko banke, i napomenuli da klijenti mogu do 31. srpnja 2020. koristiti usluge mobilnog i elektronskog bankarstva - Addiko Mobile i Addiko EBank bez naknada za obradu transakcija.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close