Javni poziv

Mostarska Zračna luka traži prijevoznika za liniju Zagreb-Mostar

Međunarodna Zračna luka Mostar traži redovitog međunarodnog linijskog zračnog prijevoza na liniji Zagreb-Mostar- Zagreb.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 01. 2018. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bljesak.info / Zračna luka Mostar

 Međunarodna Zračna luka Mostar raspisala je javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje  zračnog prijevoza na liniji  Zagreb-Mostar- Zagreb.

Objavljenje  Javni poziv za obavljanje usluge redovitog međunarodnog linijskog zračnog prijevoza na liniji Zagreb-Mostar- Zagreb. Detaljna dokumentacija se može preuzeti kod J.P. Međunarodne Zračne luke – aerodroma Mostar d.o.o. Mostar slanjem zahtjeva potpisanog od strane ovlaštene osobe potencijalnog ponuditelja za preuzimanje na broj faxa +387 36 350 212 ili elektronskom poštom na e-mail adresu [email protected]. Rok za dostavu ponuda je 19.01.2.017. godine do 11:00 sati00, navedeno je iz Zračne luke Mostar.

Prema pisanju medija ova linija bi trebala zaživjeti u lipnju.  

U tu svrhu, Vlada Federacije BiH je donijela i odluku kojom je odobrila milijun KM za subvencioniranje pokretanja ove linije.

 "Za subvencioniranje pokretanja nove redovne zračne linije koja bi povezala Aerodrom Mostar s Međunarodnom zračnom lukom Zagreb, koja predstavlja značajno prometno čvorište, predviđeno je 1.000.000 KM. Subvencioniranje pokretanja ove linije bazirano je isključivo na pokrivanju troškova prijevoznika radi njene rentabilnosti i kontinuiteta", priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Posljednji letovi između Zagreba i Mostara bili su u ljeto 2006. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close