Popust od 15% na ukupnu kupovinu

Mostar: Otvorena preuređena dm trgovina

Na dan otvorenja dm je za sve kupce pripremio popust na ukupnu kupovinu od 15% a koji traje do 14.5.2022.
Gospodarstvo / Tvrtke | 12. 05. 2022. u 14:59 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na adresi Fejićeva bb u Mostaru, uz brojne pogodnosti i iznenađenja za kupce, danas je otvorena preuređena dm trgovina. U novom, osvježenom prodajnom prostoru, već od devet sati ujutro, kupci su mogli uživati u ugodnijoj kupovini željenih proizvoda iz segmenta njege i ljepote, zdrave ishrane, proizvoda za bebe i djecu, ili pak onih za održavanje higijene domaćinstva.

Sve kupce koji su danas obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, na kasi je čekao mali znak pažnje, dm ceker za svaku kupovinu te dm peškir za kupovinu u vrijednosti od 70 KM. Osim navedenih pogodnosti, dostupnih na dan otvorenja dm je za sve kupce pripremio popust na ukupnu kupovinu od 15% a koji traje do 14.5.2022. Kupci koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana i iskoristiti popust, dm je pripremio ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu, a koji će se moći iskoristiti do 12.6.2022. godine.

JU Centar „Los Rosales“ iz Mostara uručena donacija u vrijednosti od 5.000 KM

PR  / Mostar: Otvorena preuređena dm trgovina

Ponovni početak rada preuređene dm prodavnice, na istoj adresi, dm je obilježio društveno-odgovornim djelovanjem u lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM za unapređenje rada JU Centar „Los Rosales“ u kojoj se obrazuju, odgajaju, socijalizuju, radno osposobljavaju i rehabilituju djeca i mladi sa poteškoćama u psihofizičkom razvoju, uzrasta od dvije do 45 godina starosti.

„Naša misija je osposobljavati djecu i mlade s poteškoćama u razvoju za što samostalniji život u sadašnjosti, ali i budućnosti. Želimo da svi članovi društva uvide njihove sposobnosti i mogućnosti” naglasila je Marina Mezit, direktorica Centra “Los Rosales” i zahvalila se kompaniji dm na vrijednoj donaciji. “Često ističemo da sami ne možemo sve ali uz pomoć naših prijatelja, kao što je kompanija dm, možemo jako puno učiniti za inkluziju osoba sa poteškoćama u razvoju. Donaciju dm-a koristit ćemo za nabavku higijenskih potrepština neophodnih za održavanje higijenskih uslova, te za nabavku materijala za rad, a sve u svrhu podizanja kvaliteta usluga našim korisnicima”, dodala je Mezit.

U ime kompanije dm, donaciju je uručio Ante Milićević, menadžer prodajnog područja i tom prilikom izjavio: „Kako bismo našim kupcima ponudili što bolji ugođaj kupovine i veći izbor asortimanske ponude osim konstantnog širenja prodajne mreže, naš primarni cilj je i ulaganje u održavanje i renoviranje naših prodajnih objekata. Posebno nas veseli što smo i ovo otvorenje obilježili zajedno sa lokalnom zajednicom. Današnjom donacijom želimo pomoći napore ove jedinstvene institucije da djecu i mlade s poteškoćama u psihofizičkom razvoju uključe u različite segmente društvenog, kulturnog, sportskog i svih oblika javnog života, gradeći društvo jednakih mogućnosti. ”

Vrijedna nagradna igra do 19.5.2022.

U bogatom asortimanu ove preuređene dm prodavnice kupcima je u ponudi široka paleta proizvoda dostupnih po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, koje je uz jednostavno korištenje dm active beauty aplikacije za sakupljanje bodova, još povoljnije kupovati.

Kupce će posebno obradovati mogućnost učešća u nagradnoj igri koja će trajati do 19.5.2022., a u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je MI električni trotinet Essential, druga nagrada je mobitel Xiaomi Redmi Note 11, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme dm trgovine na adresi Fejićeva bb u Mostaru je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, dok je nedjelja neradna.

Kopirati
Drag cursor here to close