15% popusta na ukupnu kupovinu

Međugorje: Otvorena preuređena dm prodavaonica

Svim današnjim posjetiteljima preuređenog prodajnog objekta u Međugorju dm je priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti.
Gospodarstvo / Tvrtke | 18. 01. 2018. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Međugorju, na adresi Kardinala Stepinca 29, otvorena je preuređena dm prodavaonica. Zbog radova prodavaonica je bila zatvorena proteklih nekoliko dana, a od danas kupci u njoj ponovno mogu potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

''Uvijek se trudimo da našim kupcima osiguramo jedinstveni doživljaj kupovine te stoga  konstantno ulažemo u održavanje i osvježenje enterijera naših prodajnih objekata. Svakako vodimo računa da kupci uvijek budu zadovoljni kako izborom proizvoda tako i uslugama koje nudimo'', izjavio je Ante Milićević, regionalni menadžer dm-a.

Foto: PR / Otvaranje preuređene dm trgovine u Međugorju

Povodom ponovnog otvorenja, dm je za sve kupce pripremio popust od 15% na ukupnu kupovinu obavljenu u periodu od 18. do 20.1., ali i nagradnu igru u okviru koje najsretnije, do 25.1.2018., očekuju vrijedne nagrade. Prva nagrada je perilica i sušilica veša, druga Nutribullet, dok preostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM. 

A svim današnjim posjetiteljima ovog preuređenog prodajnog objekta dm je priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti. Tako su otvorenje upotpunili zanimljivi sadržaji za kupce, kao što je nagradna igra ''kolo sreće'', u kojoj su imali priliku osvojiti razne poklone, dok je za svaku kupovinu dm darivao trajni ceker. Najmlađe posjetitelje zabavljali su klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

Radno vrijeme dm prodavaonice u Međugorju je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Kopirati
Drag cursor here to close