Addiko Red Week

Lako je ostvariti sve želje, uz dupli dobitak u Addiko banci!

Iskoristite posebnu Addiko Red Week ponudu, uz 2% kredita na poklon i Mastercard kreditnu karticu!
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 05. 2021. u 12:49 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Bank Sarajevo i u ovom mjesecu nastavlja sa nagrađivanjem klijenata, posebnim pogodnostima i posebnom kreditnom ponudom. U okviru nove prodajne akcije Addiko Red Week, svi postojeći i novi klijenti, koji u razdoblju od 10.5.2021. do 14.5.2021. godine, apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit, i isti im bude odobren, na poklon dobivaju ukupno 2% iznosa realiziranog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.

„Naše promotivne akcije usklađene su sa očekivanjima i potrebama naših klijenata. Akcijske ponude Addiko Blic gotovinskih kredita, koje vrijede za klijente svih banaka, izvanredno su prihvaćene od strane klijenata kao svojevrsna podrška njihovim kućnim budžetima, potrebama i željama koje žele ostvariti. Kako je proljeće idealno vrijeme za nove početke, bilo da se radi o renoviranju stana, pripremama za godišnji odmor, kupovini vozila i sl., pripremili smo još jednu ponudu sa duplim dobitkom, 2% podignutog kredita na poklon i kreditnom karticom, bez godišnje članarine“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Kao i tijekom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online putem web stranice addiko-fbih.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko Bank Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close