Dobrodošli!

JUMBO slavi 5. rođendan i donosi vam poklone i iznenađenja!

Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 05. 2022. u 08:55 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JUMBO, kao dio Balfin grupe, jedne od najvažnijih i najuspješnijih investicionih grupa u regiji Zapadnog Balkana, je stigao u Bosnu i Hercegovinu prije 5 godina otvaranjem prve prodavnice u Sarajevu 4. svibnja 2017. Uz raznoliku ponudu JUMBO je vrlo brzo postao najpopularniji brend za djecu, tinejdžere i odrasle sa ponudom preko 30.000 artikala, jedinstvenog dizajna i pristupačnih cijena na tržištu.

Danas JUMBO posluje na 4 tržišta u regiji Balkana, u Albaniji, na Kosovu, u Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori, sa 21 prodavnicom i 780 zaposlenih. U Bosni i Hercegovini Jumbo posluje sa 6 prodavnica sa 190 zaposlenih u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Cazinu, Bijeljini i Tuzli koja je posljednja JUMBO prodavnica otvorena 7. svibnja prošle godine.

Misija Jumba je da svakog dana u svim prodavnica kupcima pruži praktična rješenja uz razumne cijene i dobru kvalitetu, da donese najbolje iskustvo za svako godišnje doba, nove trendove i to u ugodnom prostoru za posjetu. Proizvodi u Jumbu su kategorirani kako bi kupcima olakšali kupovinu, počevši od igračaka i školskih proizvoda za djecu, nastavljajući s kućnim dekorom, kuhinjskim priborom, baštovanstvom, kozmetičkim proizvodima, proizvodima za sport i hobi te sezonskim dekoracijama za sve prilike.

"U ovih 5 godina bili smo suočeni sa puno izazova iz kojih su proizašli naši uspjesi, počevši od otvaranja prve prodavnice u Sarajevu 2017. godine. Tijekom 2022. godine JUMBO se želi još više zbližiti sa svojim kupcima i proširiti asortiman proizvoda, jer naš cilj je da budemo prisutni širom Bosne i Hercegovine i da ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine u našim prodavnicama kao i putem interneta koji je kao trend sve više prihvaćen u regionu. Danas smo ponosni što smo uspjeli našim kupcima ponuditi drugačije iskustvo i baš na ovu godišnjicu odlučili smo ih velikodušno nagradimo", rekao je Toljan Papajorgji, izvršni direktor JUMBO-a.

Foto: PR / JUMBO slavi 5. rođendan i donosi vam poklone i iznenađenja!

Za vikend 7. i 8. svibnja u svim Jumbo prodavnicama u BIH za kupovinu preko 20KM očekuju vas vrijedni poklon bonovi. Proslava će biti posebno obilježena u prodavnicama u Sarajevu i Tuzli jer ove dvije prodavnice slave svoj rođendan upravo u svibnju. Tu vas očekuje balonski zid s poklonima za svaku kupovinu preko 50KM uz kreativne radionice za djecu s oslikavanjem lica, maskotama i animatorima koji će uveseljavati sve. Pripremljena su i iznenađenja koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pored ovih aktivnosti, JUMBO je od samog početka poduzeo nekoliko važnih inicijativa za pomoć najugroženijim članovima zajednice s ciljem poboljšanja uvjeta života, u okviru društveno odgovornih kampanja. S glavnim fokusom na djecu, na sva četiri tržišta na kojima posluje, JUMBO brine da im najprije pruži dostojanstveno obrazovanje i bolju zdravstvenu zaštitu. U okviru svoje 5. godišnjice rada u Bosni i Hercegovini, kompanija će donirati 5% od ukupnog dnevnog prometa u humanitarne svrhe.
Organiziranim slavljem i svim ovim aktivnostima JUMBO se zahvaljuje kupcima na ukazanom povjerenju u ovih 5 godina.

I JUMBO vas sve poziva na ovo veliko slavlje, dobrodošli!

Foto: PR / JUMBO slavi 5. rođendan i donosi vam poklone i iznenađenja!
Kopirati
Drag cursor here to close