Uskoro

Iz LIDL-a potvrdili, analiziraju bh. tržište

Nedavno je list Lebensmittel Zeitung objavio da LIDL planira ući na bh. tržište, a da bi se to moglo dogoditi 2022. godine. P
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 10. 2020. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz njemačkog maloprodajnog lanaca LIDL-a potvrđeno je za N1 da analiziraju bh. tržište, te da je BiH sfera interesa ove svjetski poznate kompanije.

"LIDL neprestano istražuje potencijalne ciljeve za širenje, te analizira uvjete na lokalnom tržištu i potencijal kupaca. Možemo potvrditi da trenutno analiziramo tržište u Bosni i Hercegovini", poručili su iz ove kompanije.

"Međutim, trenutno, nismo u mogućnosti komentirati prirodu i opseg naših mogućnosti na ovom tržištu niti dati bilo kakve datume za potencijalna otvaranja trgovina", rečeno je.

Podsjećamo, nedavno je list Lebensmittel Zeitung objavio da LIDL planira ući na bh. tržište, a da bi se to moglo dogoditi 2022. godine. Prema navodima ovog lista, u BiH bi moglo biti otvoreno do 30 trgovina, što ovisi od veličine gradova.

Ova ovaj trgovački lanac je, kako se navodi, uatoč pandemiji virusa korona, zabilježio solidne performanse u Srbiji i Hrvatskoj, te bi upravo zbog toga lako mogao da snabdijeva objekte u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close