25. Međunarodni sajam gospodarstva

HT Eronet na mostarskom sajmu: Potpisan novi ugovor, Plenkoviću predstavili nove projekte

"Mogu kazati kako se HT Eronet, svojim projektima, ponudom usluga i uređaja, učvršćuje kao lider, predvodnik digitalizacije na ovim prostorima", kazao je Kraljević.
Gospodarstvo / Tvrtke | 16. 04. 2024. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HT Eronet se na svom izložbenom prostoru na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru predstavio pod sloganom "Ponovno najbrži".

"Mogu kazati kako se HT Eronet, svojim projektima, ponudom usluga i uređaja, učvršćuje kao lider, predvodnik digitalizacije na ovim prostorima, a na izložbenom prostoru svaki će sajamski dan biti ispunjen događanjima, bilo da se radi o promociji ili prezentaciji uređaja, usluga, gamingu ili promociji društveno-odgovornih projekata".

Foto: PR / HT Eronet na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

"Od niza sajamskih zanimljivosti, istaknuo bih i potpisivanje sporazuma o poslovno-tehničkoj suradnji s tvrtkom Ericsson Nikola Tesla za razvoj rješenja baziranih na platformi za nadzor okolišnih parametara s ciljem podrške pametnim gradovima. Sukladno potpisanoj suradnji, razvijena je nova ICT usluga, konkretno web aplikacija za mapiranje turističkih resursa koja omogućava označavanje najvažnijih odredišta i znamenitosti s važnim informacijama namijenjenim turistima i posjetiteljima. Usluga će biti predstavljena kroz pilot-projekt s Gradom Mostarom i njegovom Turističkom zajednicom. Također ćemo promovirati i društveno-odgovorni projekt 'Glavu gore! Stop korištenju mobitela u prometu' koji radimo u suradnji s Federalnim ministarstvom prometa i komunikacija", izjavio je predsjednik Uprave HT Eroneta dr. sc. Goran Kraljević.

Foto: PR / HT Eronet na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Članica Uprave i izvršna direktorica za marketing i prodaju mr. sc. Sanja Primorac Brkić naglasila je:

"Složit ćete se sa mnom kada kažem da su komunikacija, mobilna telefonija i Internet sastavni dio, ako ne i najvažniji dio, svakodnevnog ekonomskog života bilo da ste mali obrtnik, startup entuzijast ili velika kompanija. Sajam je svakako jedinstvena prilika da izađemo iz naših uredskih prostorija i uživo razgovaramo s našim klijentima, partnerima i korisnicima, razmijenimo iskustva i kreiramo ideje za neke buduće zajedničke projekte. Ove godine, između ostaloga, predstavljamo uslugu Event WiFi, namijenjenu poslovnim korisnicima koji imaju potrebu za WiFi uslugom prilikom organiziranja sajmova, kongresa, konferencija i sličnih skupova. Opremu osiguravamo mi, dakle HT ERONET, a implementaciju, nadzor i promociju radimo skupa s partnerom. Jednu takvu otvorenu mrežu osigurali smo i za posjetitelje sajma, tako da će potencijalni poslovni korisnici na svojim mobilnim uređajima moći vidjeti o čemu se zapravo radi i svakako se dodatno raspitati kod naših poslovnih predstavnika".

Foto: PR / HT Eronet na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i predsjednik Uprave HT Eroneta dr. sc. Goran Kraljević potpisali su Sporazum o poslovno-tehničkoj suradnji za razvoj rješenja temeljenih na platformi za nadzor okolišnih parametara s ciljem podrške pametnim gradovima.

"Potpisom ovog ugovora nastavljamo naše putovanje prema digitalnoj zelenoj tranziciji u smislu najmodernijih digitalno transformacijskih rješenja za gradove i industrije ekološki orijentirane. HT Eronet je naš dugogodišnji partner i zajedno smo u ovoj priči otpočetka te se nadamo da će se ta suradnja, na obostrano zadovoljstvo, i nastaviti", kazala je predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

Foto: PR / HT Eronet na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

"Sukladno potpisanoj suradnji, razvijena je nova ICT usluga, konkretno web aplikacija za mapiranje turističkih resursa koja omogućava označavanje najvažnijih odredišta i znamenitosti s važnim informacijama namijenjenim turistima i posjetiteljima", kazao je predsjednik Uprave HT Eroneta dr.sc. Goran Kraljević.

Javnosti će ova aplikacija i službeno biti predstavljena sutra u sklopu sajamskih zbivanja.

Izložbeni prostor HT Eroneta posjetio je i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković s članovima svog kabineta, a u pratnji direktorice Sajma Dalfine Bošnjak, predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto i zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, Dragana Čovića.

Foto: PR / HT Eronet na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Premijera Plenkovića pozdravio je predsjednik Uprave dr. sc. Goran Kraljević te mu u kratkim crtama predstavio ovogodišnji sajamski nastup HT Eroneta, te nove projekte i tehnološke inovacije.

Kopirati
Drag cursor here to close