Pastor M d o.o Mostar

Holmatro hidraulična oprema i sustavi za zaštitu i spašavanje dostupni i u Mostaru

U profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Mostar održana je prezentacije HOLMATRO hidrauličnih alata za spašavanje iz auto nezgoda, a u organizaciji tvrtke Pastor M, tvrtke koja se bavi prodajom širokog spektra vatrogasne opreme.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 03. 2022. u 12:56 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pastor M d.o.o Mostar je tvrtka koja je osnovana 2010. godine sa ciljem prodaje vatrogasne opreme, hidrantske opreme, armature i vatrogasnih aparata, te servisa za iste, kao kćerka TVA (tvornice vatrogasnih aparata) Pastor Zagreb.

Tvrtka se pored prodaje i servisa vatrogasnih aparata kao osnovne djelatnosti, bavi prodajom širokog spektra vatrogasne opreme. Kroz 12 godina rada tvrtka je uspjela steći razna zastupstva vodećih svjetskih i europskih(EU) proizvođača vatrogasne opreme te na domaćem tržištu realizirala više upješnih projekata sa raznim partnerima iz područja vatrogastva.

Nastavno na dugogodišnje iskustvo i pouzdanost, zadovoljstvo nam je prezentirati te istaknuti opremu i usluge koje možemo ponuditi od našeg poslovnog partnera Holmatro Rescue Equipment iz Nizozemske čiji smo ovlašteni zastupnik i certificirani servisni centar u BiH, koji iznimno olakšavaju rad vatrogasnim službama, te poboljšavaju ekspeditivnost i znatno skraćuju vrijeme spašavanja prilikom intervencije, pružanjem inovativnih rješenja koja su iznimno značajna za vatrogasce.

Povodom prezentacije HOLMATRO hidrauličnih alata za spašavanje iz auto nezgoda održane u profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Mostar ispred firme Pastor M doo Mostar prezentaciju je održao Vedran Buntić, ovlaštena tehnička osoba proizvođača, koji je tom prilikom istaknuo mogućnosti hidrauličnog alata, te kompletan proizvodni program
HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT, hidrauličnih alata za spašavanje koji sadrže razne mogućnosti prilikom intervencija i prije svega služe za brži pristup i služe za brzu reakciju vatrogasaca prilikom same intervencije.

Asortiman specijalnih HOLMATRO alata uključuje hidraulične sjekače (škare), razupirače, razupore, cilindre, kombinirane sjekače/razupirače i mini sjekače koji kao pogonsku jedinicu koriste motorne pumpe (agregate) i Litij-ionske baterije kao pogonske jedinice za rad u tunelima autoceste ili unutar zatvorenih prostora gdje postoje velike koncentracije eksplozivnih plinova. Također, u asortimanu se nalaze alati za podizanje tereta, ručni alati, visokotlačni jastuci, pneumatika i drugi.

Svi uređaji su posebno dizajnirani kako bi omogućili iznimno visoku snagu prilikom rada i vrlo visoku kontrolu preciznosti snage u različitim aplikacijama kao što su intervencije na teško pristupnim i dostupnim mjestima, autocestama, tunelima, željeznicama, i slično.
Kvaliteta HOLMATRO hidrauličnih alata, vatrogasnih aparata i kompletne vatrogasne opreme, kao i profesionalnog tima Pastor M d.o.o. se može pohvaliti kako je se kroz godine uspješnog rada pozicionirao kao vrlo pouzdan partner kada je u pitanju vatrogastvo, zaštita i spašavanje, kao i opća sigurnost građana.

Kopirati
Drag cursor here to close